Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Lumea politică din Ploieşti pare a se fi îndrăgostit de scandaluri. Ultima ciondăneală dintre politicieni are loc între pedelişti şi penedesişti. Democrat-liberalii prahoveni au constatat uimiţi că sunt atacaţi de Oprea Niţă, cel care se autroproclamă preşedinte al defunctului PNDC. Niţă nu recunoaşte decizia Curţii de Apel Bucureşti prin care este dizolvat PNDC-ul şi doreşte excluderea aleşilor partidului din funcţiile pe care le deţin în administraţiile locale şi judeţene. 

„Asistăm la un atac dur la adresa partidului nostru şi mi se pare normal să reacţionăm”, a spus Andrei Volosevici, vicepreşedintele PD-L Prahova, ieri, în debutul unei conferinţe de presă. „PD-L are 15 consilieri judeţeni şi nu înţeleg temeiul legal prin care Oprea Niţă solicită excluderea din CJ a patru aleşi.

Este un amestec grosolan în treburile altui partid politic şi nu este normal”, a declarat Volosevici. Scandalul dintre PNDC şi PD-L a izbucnit în urmă cu aproape o lună de zile, când consilierii judeţeni ai primei formaţiuni politice au anunţat că s-au înscris la democrat-liberali deoarece partidul lor a fost dizolvat. De altfel , în sentinţa 1728/ 27.11.2008 Curtea de Apel Bucureşti a decis dizolvarea formaţiunii politice. Sentinţa a fost publicată atât în Registrul partidelor, cât şi în Monitorul Oficial. În baza acestui document, o mare parte din aleşii PNDC au ales să se încrie în PD-L.

Acum o parte din liderii partidului desfiinţat refuză să recunoască decizia Curţii de Apel, iar situaţia pare a se transforma într-un adevărat circ politic. „”Nu există niciun temei pentru ca un anumit domn să ceară excluderea din Consiliul Judeţean a patru consilieri. Eu nu îmi permit să comentez deciziile unei instanţe şi cred că ar fi bine ca toată lumea să facă acest lucru. Suntem acuzaţi că am racolat aleşi... Cum să racolăm nişte persoane care erau independente încă din luna noiembrie? Au fost independenţi şi au făcut o alegere politică. Suntem într-un stat democratic şi fiecare om poate alege să facă parte dintr-un partid sau dintr-altul”, a mai afirmat Andrei Volosevici, care este şi purtător de cuvânt al PD-L Prahova.

Prezent în conferinţa de presă alături de Volosevici, Auraş Dragomir, vicepreşedinte al PD-L şi totodată vicepreşedinte al CJ Prahova, s-a declarat nemulţumit de atacurile lui Oprea Niţă. „Am auzit declaraţii de genul că va fi atacat în Contencios Administrativ bugetul judeţului. Aceasta este o modalitate de santaj şi nu un mod de a face politică”, a afirmat Dragomir. În Prahova, PNDC a câştigat, la alegerile locale din iunie 2008, cinci mandate de consilier judeţean, 13 de primar şi aproape 100 de consilier local. 

 

 

Back To Top