Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Adrian Semcu, preşedintele PNL Prahova, a anunţat că liberalii din judeţ doresc organizarea Congresului Extraordinar. Dar până la desemnarea noii echipe care v-a conduce PNL, liberalii prahoveni se pregăsesc să reorganizeze şi organizaţia judeţeană.

Liderul liberalilor prahoveni a declarat că organizarea congresului în cel mai scurt timp era necesară pentru că „în ultimele săptâmâni, s-a declanşat o părere a unora care voiau reglarea unor opinii contradictorii, motiv pentru care s-au creat tensiuni în partid”. „Au existat nemulţumiri în PNL pentru modul în care a fost gestionată imaginea partidului în ultimii ani. Noi nu vrem scandal, ci doar să schimbăm unele puncte din statut”, a precizat Adrian Semcu, menţionând faptul că, în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare şi prezidenţiale care vor avea loc în acest an, „ne dorim un rezultat bun şi pentru asta ne vom mobiliza, dar nu vrem să stăm cu săbiile scoase”. Politicianul prahovean a mai spus că, în cadrul Congresului Extraordinar al PNL, se va modifica statutul partidului, un prim pas în acest sens urmând a fi făcut luni, când se va constitui comisia care se va ocupa de această modificare, şi se va încerca reducerea membrilor care fac parte din Biroul Permanent. 

Organizaţia Prahova a PNL va fi împărţită pe colegii

Cât despre alegerile la nivelul partidului, preşedintele PNL Prahova a spus că acestea vor avea loc, în 2009, în organizaţiile din toată ţara, iar, în ceea ce priveşte şefia PNL, „am simţit, în cazul lui Călin Popescu- Tăriceanu şi al lui Crin Antonescu, faptul că îşi vor depune candidaturile în acest sens”. În ceea ce priveşte planurile pe care liberalii le au la nivel local, Adrian Semcu a declarat că, în Delegaţia Permanentă de vineri, a fost făcută o analiză a alegerilor parlamentare de la 30 noimebrie şi s-a prezentat propunerea de a se face o evaluare pe fiecare colegiu. „Vineri, în cadrul Delegaţiei Permanente la care au fost prezenţi şi preşedintele Călin Popescu- Tăriceanu, secretarul general Dan Motreanu, Crin Antonescu, Ludovic Orban şi eurodeputatul Adina Vălean, am hotărât ca organizaţia Prahova să nu mai fie împărţită pe zone, cum era până acum, ci pe cele 12 colegii, iar prioritate la şefia colegiului vor avea cei care au candidat în acea zonă”, a spus liderul liberalilor prahoveni. 

Dinu Patriciu, susţinătorul competiţiei în PNL 

Omul de afaceri Dinu Patriciu, preşedinte de onoare al PNL Prahova, a declarat că nu susţine în momentul de faţă pe niciunul dintre candidaţii anunţaţi pentru şefia liberalilor, preferând în schimb să afirme că salută competiţia. „Eu nu susţin pe nimeni în momentul de faţă. Salut competiţia", a spus omul de afaceri liberal. Delegaţia Permanentă a PNL a decis, miercuri, convocarea unui congres extraordinar al partidului, în perioada 20-21 martie. Până în acest moment, pentru şefia PNL şi-au anunţat intenţia de a candida actualul preşedinte Călin Popescu Tăriceanu şi vicepreşedinţii Ludovic Orban şi Crin Antonescu. Surse liberale susţin că Orban ar putea să-şi retragă candidatura, după ce majoritatea liberalilor i-au spus acestuia că nu va reuşi să obţină mai mult de zece la sută din voturi la congres. 

Back To Top