Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elena lasconi candidat usr
Categorie: Politic
  • Aproape 95% dintre delegați au votat, la Congresul USR, ca Lasconi să fie candidatul Uniunii Salvați România la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

În discursul după anunțarea rezultatului, Elena Lasconi a avut un mesaj direct către Nicolae Ciucă, președintele PNL, despre care a spus că știe, din auzite, că este „este un militar de carieră, un domn cumsecade”. Lasconi i-a cerut să susțină proiectul USR. „Am spus-o de pe 10 iunie, cred, de când am văzut acea hartă roşie, că 2024 este anul în care putem să îngropăm democraţia din România sau putem să o salvăm. (...) Eu sunt sigură că fiecare dintre voi, fiecare român de bună credinţă îşi doreşte asta. Gândindu-mă la buna credinţă fac apel la toate formaţiunile politice de dreapta să vină să susţină proiectul la prezidenţiale al USR. Singura soluţie de prosperitate pentru România este dreapta, din punctul meu de vedere. În ceea ce îl priveşte pe domnul Ciucă, este un militar de carieră, un domn cumsecade  Am auzit de la multă lume, încă nu am vorbit cu domnia sa, dar urmează să o fac pentru că sunt omul dialogului. Aş vrea să se gândească bine şi să cântărească bine ceea se întâmplă în acest moment în ţară şi dacă ne dorim cu toţii ca PSD să nu ajungă la Cotroceni să vină să susţină proiectul USR. Din păcate nu prea îl mai dezlipeşte poporul de domnul Ciolacu. Atât doresc să-i spun. E un moment în care ar trebui să se gândească toată lumea bine, să lăsăm orgolile şi să vedem care este binele României.  Din punctul meu de vedere, dacă ne-am unit cu toţii, am câştigat cu siguranţă. Dacă nu doresc să se unească cu noi, noi tot vom câştiga, pentru că vom fi pe fiecare stradă din România, alături de români, le vom transmite ideile noastre, gândurile noastre şi le vom da şi din sufletul nostru, din emoţia noastră”, i-a transmis Elena Lasconi, președintele USR.

Citiți și: ELENA LASCONI ESTE NOUL PREȘEDINTE AL USR

În ceea ce privește pregătirile pentru viitoarele alegeri, „noi nu o să impunem de la centru alianţe, fără a discuta cu colegii noştri din filiale, pentru am avut o experienţă neplăcută la alegerile comasate”, a mai declarat Lasconi.

 

 

Back To Top