Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Mircea Geoană osim
Categorie: Politic
  • Secretarul general adjunct al NATO a depus cerere la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) pentru înregistrarea mărcii „MIRCEA GEOANĂ 2024 PREŞEDINTE”.

Potrivit datelor de site-ul OSIM, citate de News.ro, Geoană a depus în 28 iunie două solicitări de înregistrare a mărcii „MIRCEA GEOANĂ 2024 PREŞEDINTE”, cu două reprezentări grafice diferite, ambele având statusul „în aşteptare”.

Acesta nu și-a anunțat oficial candidatura la prezidențialele de la sfârșitul anului, dar scenariul ca acesta să intre în cursă ca independent este aproape certitudine de mai multă vreme, mai ales că sondajele îl dau și ca favorit al cursei pentru Cotroceni.

Citiți și: COALIȚIA PSD-PNL A DECIS! ALEGERI PARLAMENTARE DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, ÎNTRE PRIMUL ȘI AL DOILEA TUR AL PREZIDENȚIALELOR

„După războaie seculare, rămâne cum am stabilit: anul 2024 este anul independenţilor în România!”, a scris Geoană pe Facebook, după apariţia rezultatelor celor mai recente sondaje.

Citiți și: MIHAI APOSTOLACHE, PREȘEDINTELE ROMÂNIA ÎN ACȚIUNE: VOM SUSȚINE CANDIDATURA LUI MIRCEA GEOANĂ PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI - VIDEO LINK

Back To Top