Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul liberal Cristian Burlacu este nemulţumit de fondurile alocate judeţului Prahova în proiectul de Buget pe 2009. „Bugetul de stat pe 2009, înaintat Parlamentului de actualul Guvern, nu se adresează românilor, nu are legătură cu problemele economico-financiare ale acestora şi nu răspunde la provocările crizei economice”, a declarat parlamentarul într-o conferinţă de presă.

„Bugetul administraţiilor locale este expresia cea mai clară a imoralităţii actualului Guvern, care în trecut clama principiul descentralizării, lansându-se în campanii populiste de susţinere a creşterii finanţării pentru comunităţilor locale”, a mai afirmat deputatul PNL. Acesta i-a adresat o interpelare lui Ilie Sârbu, ministrul Agriculturii, solicitându-i acestuia să permită trecerea unor suprafeţe de teren din fondul forestier propritate publică a statului în proprietatea publică a localităţilor de pe Valea Prahovei, transferul fiind necesar în vederea organizării în 2013 a Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Cristian Burlacu a depus şi două amendamente la proiectul Bugetului de Stat, care vizează alocarea a 84.000 mii de lei pentru proiectul „Dezvoltarea zonei turistice Sinaia Perla Carpaţilor”, şi a sumei de 6.000 mii de lei pentru suportarea ratei de leasing din 2009 aferentă achiziţionării telegondolei din Sinaia. O altă interpelare a parlamentarului prahovean a fost adresată ministrului Transporturilor, căruia deputatul i-a solicitat finalizarea lucrărilor la pasarela peste DN1, de la Sinaia. „În Sinaia tronează o monstruozitate, un început de pasarelă care ar fi trebuit să fie terminată demult. I-am făcut o interpelare ministrului Radu Berceanu, în care i-am cerut să finalizeze lucrările”, a declarat Cristian Burlacu. Liberalul reprezintă în Parlamentul României locuitorii din Colegiul 1 Deputaţi, colegiu care cuprinde în special localităţile de pe Valea Prahovei.

Back To Top