Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

28 februarie, termen de depunere a candidaturilor pentru europarlamentare / Pedeliştii se pregătesc pentru euroalegeriDemocrat-liberalii se pregătesc de alegerile europarlamentare. Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a anunţat că a fost stabilit un set de criterii de evaluare a candidaţilor care doresc să se înscrie în cursa pentru alegerile europarlamentare şi că termenul de depunere a candidaturilor de către filiale este 28 februarie.

„Criteriile au în vedere, în primul rând, experienţa profesională, activitatea politică, activitatea în administraţia publică, abilităţi de comunicare şi de negociere, calităţile obiectivelor pe care şi le propune fiecare candidat pentru a le urmări în Parlamentul European, în comisiile de specialitate şi, sigur, o reputaţie bună în societate, competenţă”, a spus Flutur. Pedelistul a explicat că filialele vor fi primele care vor aplica acest set de criterii de evaluare, înainte de a trimite la centru propriile propuneri.

„La nivel central, partidul constituie comisia de evaluare în aşa fel încât în perioada 1-8 martie se va face această primă evaluare a candidaţilor, urmând un interviu cu candidaţii până în 13 martie, data finală pentru aprobarea în Biroul Permanent al partidului urmând să fie 23 martie, să intrăm în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor europarlamentare”, a prezentat Flutur calendarul intern al PD-L pentru alegerile europarlamentare. El a spus că, în următoarele zile, Guvernul va lua în discuţie Ordonanţa de Urgenţă privind organizarea alegerilor europarlamentare.

Organizaţia Prahova a PD-L nu a început, încă, pregătirea pentru euroalegeri. Andrei Volosevici, vicepreşedintele PD-L Prahova, ne-a spus că o întâlnire a Biroului Permanent Judeţean va avea loc cel mai probabil în acest week-end, iar la şedinţă se va discuta şi despre desemnarea candidaţilor pentru un mandat de euro parlamentar.

Back To Top