Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Dosarele lui Adrian Năstase vor intră săptămâna viitoare în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor. Anunţul a fost făcut, ieri, de Roberta Anastase, preşedinta Camerei Deputaţilor, într-o conferinţă de presă la Ploieşti. Anastase speră ca parlamentarii să ascute solicitarea deputatului PSD şi să permită justiţiei să îşi facă treaba.

Roberta Anastase l-a chemat pe ministru Sănătăţii în Prahova

Roberta Anastase a felicitat şi Poliţia Română pentru prinderea lui Serghei Gribenco, unul dintre suspecţii în cazul jafului de la casa de schimb valutar din Braşov. „Este un semn că instituţiile statului funcţionează, deşi nu trecem printr-o perioadă uşoară. Oamenii trebuie să aibă încredere în autorităţi”, a mai spus lidera PD-L Prahova. Anastase a mai făcut şi un apel la Opoziţia pentru a fi „nişte politicieni eficienţi care fac lucruri bune pentru oameni”. „Le cer să facă o Opoziţie constructivă şi să aibă o abordare coerentă şi să nu critice doar de dragul de a critica”, a afirmat democrat-liberala. Ea s-a declarat mulţumită de modul în care parlamentarii PD-L Prahova au lucrat la adoptarea bugetului de stat.

„Au reuşit să depună amendamente de peste 20 de miliarde de lei vechi. Toate aceste amendamente au fost adoptate şi deci banii vor ajunge în Prahova. În principal merg spre şcoli şi biserici, pentru că aceste obiective au nevoie de finanţări urgente”, a mai declarat preşedinta Camerei Deputaţilor. Amendamentele depuse la buget de aceasta vizează reabilitarea şcolilor nr 2 şi nr. 29, renovarea Catedralei Eroilor şi bani pentru construirea bisericii din zona Baraolt din Ploieşti. Roberta Anastase a mai anunţat că i-a cerut ministrului Ion Bazac să vină în Prahova pentru a vedea starea sistemului sanitar din judeţ. „Avem în vedere uun spital pentru copii, un aşezământ pentru bătrâni, Spitalul Judeţean şi Maternitatea. Acestea sunt principalele puncte grave în sistemul sanitar prahovean”, a adăugat pedelista. 

Şefa democraţilor prahoveni a mai afirmat că în perioada următoare colegii săi de partid sunt invitaţi să îşi depună dosarele pentru a candida la un post de europarlamentar. „Ultimii care vor avea un cuvânt de spus sunt colegii meu din Biroul Permanent Naţional. De la Prahova vor pleca două candidaturi, iar Bucureştiul va decide pe ce loc vor fi plasaţi colegii noştri pe lista candidaţilor pentru un post de deputat european”, a adăugat Anastase.

Back To Top