Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a adoptat, vineri, proiectul bugetului de stat pe 2009, în forma care „trecuse” de Comisii, adăugând un singur amendament, al PNL, acceptat prin vot de PD-L şi PSD. Parlamentarii au finalizat dezbaterile şi votul asupra bugetului de stat pe anul în curs după patru zile de lucru intens, depăşind cu o zi programul stabilit iniţial.

Preşedintele de şedinţă, democrat-liberalul Ioan Oltean, a propus plenului ca procedura de vot să fie deschisă, prin ridicarea mâinii, propunere adoptată cu 226 voturi favorabile şi 61 împotrivă. În urma acestei decizii, Oltean a supus la vot proiectul propriu-zis şi a declarat entuziasmat, în timp ce parlamentarii puterii ridicau mâinile pentru a vota: "Câtă frunză şi iarbă!". Bugetul de stat pe 2009 a întrunit 245 de opţiuni favorabile, 63 voturi împotrivă şi o singură abţinere. "Să fie într-un ceas bun!", a încheiat Oltean şi a anunţat trecerea la prezentarea proiectului de buget al asigurărilor sociale pe 2009.

Parlamentarii au adoptat, vineri, singurul amendament al PNL, respins de comisii, privind suplimentarea cu 25.000 de lei a fondurilor destinate rezervaţiei naturale „Dumbrava Narciselor” din judeţul Braşov. Senatorii şi deputaţii prahoveni au depus şi ei o mulţime de amendamente la proiectul bugetului de stat. Din nefericire, singurele aprobate au fost cele ale parlamentarilor PD-L şi PSD, niciunul dintre amendamentele depuse de cei patru liberali care reprezintă Prahova în Parlament nefiind adoptate.

Back To Top