Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liberalul Horea Uioreanu a atacat-o pe prahoveanca Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, cerându-i explicaţii pentru faptul că nu a prezidat nicio şedinţă a Parlamentului la dezbaterea bugetului de stat. Imediat, Anastase a reacţionat şi a spus că penelistul se află într-o „stare uşor confuză”.

Uioreanu deplânge absenţa Robertei 

Deputatul PNL Horea Uioreanu a declarat, într-o conferinţă de presă, că i se pare „de bun simţ” să primească explicaţii de la prahoveancă, în condiţiile în care, de la învestitura Robertei Anastase, de anul trecut, aceasta nu a mai fost văzută prezidând sau stând în Parlamentul României. „Dânsa ar fi putut să conducă măcar una din şedinţele Camerei Deputaţilor. Să înţelegem că a fost aleasă preşedintele Camerei Deputaţilor doar ca să aibă o funcţie şi un salariu mai mare? Niciuna dintre şedinţele bugetului, niciuna dintre şedinţele săptămânilor trecute nu a fost onorată de prezenţa preşedintelui Camerei, ceea ce este un lucru foarte grav”, a spus Uioreanu. Acesta a subliniat că înţelege că Anastase „are carenţe în modul de a conduce Camera Deputaţilor”, dar nu înţelege faptul că nu ar avea timp. „Ar trebui să dea explicaţii vizavi de absenţele permanente ale dânsei”, a spus deputatul PNL.

Roberta îi va oferi un time-out lui Horea

Roberta Anastase nu i-a rămas datoare penelistului. „Eu cred că declaraţia a fost făcută domnul Uioreanu aflându-se într-o stare uşor confuză, pentru că altfel nu o pot explica. Nu o să mă cobor la aceste afirmaţii pe care le pun pe seama activităţii intense desfăşurate în Parlament pe marginea bugetului de stat. O să-i ofer domnului Uioreanu timpul pentru a se odihni”, a spus Anastase. Ea a adăugat că stenogramele Camerei Deputaţilor stau mărturie că, în calitate de preşedinte al Camerei, a condus inclusiv şedinţele destinate declaraţiilor politice, neavând nicio problemă în acest sens. 

Mereu prezentă

„În ceea ce priveşte şedinţele Parlamentului destinate dezbaterii proiectului legii bugetului de stat, procedura de dezbatere a bugetului a început cu doi vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor şi Senatului, desemnaţi în acord cu preşedintele Senatului, Mircea Geoană, iar pentru fluenţa şi coerenţa desfăşurării acestui proces s-a continuat tot cu cei doi vicepreşedinţi”, a explicat Roberta Anastase, care este şi lidera pedeliştilor prahoveni, reprezentând în Parlament Colegiul 11 Deputaţi Prahova. Anastase a adăugat că, în cea mai mare parte a timpului în care s-au desfăşurat şedinţele pe tema bugetului, ea a fost prezentă în sala de şedinţe a Parlamentului.

 

 

 

 

Back To Top