Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, nu se teme de Traian Băsescu şi consideră că partidul din care face parte s-ar putea „topi în PD-L”. Năstase a făcut afirmaţiile într-o conferinţă de presă la Ploieşti, după o întâlnire cu aleşii şi liderii locali ai PSD Prahova. Demersul lui Adrian Năstase nu este privit cu ochi buni de o parte a PSD. Liderul partidului, Mircea Geoană, nu l-a băgat în seamă pe Năstase la Ploieşti, atunci când cei doi grei ai PSD au stat alături la ceremonia de învestire a prefectului Radu Oprea.

„Nu cred că PSD se poate prezenta onorabil şi cu şanse de câştig la alegerile prezidenţiale atâta timp cât ne aflăm cu PD-L la guvernare. M-am întâlnit cu peste 200 de social democraţi prahoveni şi am constatat că în unele organizaţii lucrurile nu merg bine. Suntem într-o situaţie inedită, care a creat derută chiar şi în interiorul organizaţiilor noastre, mai ales că la alegerile parlamentare am avut o relaţie dură cu PD-L şi un mesaj împotriva acestui partid”, a spus Adrian Năstase. El consideră că, foarte curând, preşedintele Traian Băsescu va începe să atace Guvernul. „PSD-ul va fi ţap ispăşitor alături de Emil Boc, iar foarte curând Traian Băsescu şi PD-L vor începe să preia elementele pozitive ale acestei guvernări. Vom vedea un Traian Băsescu care va transfera toate problemele în spatele acestui Guvern”, a mai afirmat parlamentarul PSD.

„Nu voi candida decât în măsura în care PSD mă va desemna candidat”

Chiar dacă este nemulţumit de colaborarea cu PD-L, Năstase nu le va recomanda colegilor de partid ieşirea de la guvernare, ci îi va lăsa pe aceştia să constate singuri „neajunsurile acestui parteneriat”. Deputatul de Mizil nu crede nici în şansele unui candidat independent la prezidenţiale, a anunţat că nu se gândeşte să demisioneze din partid şi nu a dat un răspuns tranşat întrebărilor ziariştilor legate de o posibilă candidatură a sa la cea mai înaltă funcţie în stat. „Nu voi candida decât în măsura în care PSD mă va desemna candidat”, a spus Năstase. El a mai afirmat că nu se teme de Traian Băsescu şi este decis să se bată în orice moment cu acesta. „De patru ani mă bat cu Traian Băsescu, acesta având de partea lui parchete, curţi de apel, procurori, judecători, DNA şi tot felul de astfel de mijloace. Cu toate acestea, nu mi-e frică de el şi în orice moment aş merge să le spun oamenilor că problemele actuale din România, haosul din această ţară şi tot ce ni se întâmplă rău i se datorează lui Traian Băsescu”, a declarat social-democratul. El le-a solicitat, încă o dată, colegilor de partid să voteze în favoare trimiterii dosarelor sale în Justiţie, pentru că astfel „în următorii 9-10 ani se va putea face dreptate”.

Săniuţă, pregătit să rupă protocolul cu PD-L

Prezent la conferinţa de presă, deputatul Marian Săniuţă, preşedintele PSD Prahova, a demonstrat şi el că nu este un fan al coaliţiei cu PD-L. „Am semnale că oameni din PSD sunt invitaţi la discuţii cu diverşi lideri ai PD-L, unde li se sugerează să treacă la acest partid. Dacă aceste semnale se dovedesc a fi reale, sunt dispus să rup protocolul de colaborare cu democrat-liberalii şi să facem în continuare opoziţie în acest judeţ”, a declarat Săniuţă.

 

 

Back To Top