Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Parlamentarul democrat-liberal George Severin, membru al Comisiei pentru Politică Externă a Senatului, s-a arătat îngrijorat de soarta românilor din Italia, dată fiind tensiunea care s-a instalat în relaţiile dintre cele două ţări. Astfel, senatorul face apel către autorităţile italiene să îi apere pe românii care sunt în pericol să devină victime colaterale, solicitându-le să îi pedepsească pe adevăraţii vinovaţi.

„Prezumţia de nevinovăţie trebuie să fie un lucru normal, indiferent de situaţie, iar prezumţia de vinovăţie, aplicată unei întregi comunităţi etnice - indiferent care ar fi ea - este un lucru incalificabil şi de netolerat în Europa secolului XXI”, a declarat George Severin. Salutând „atitudinea înţeleaptă şi lucidă a Sfântului Scaun”, care „a exprimat cel mai just punct de vedere faţă de criza pe care o parcurgem, îndemnând la calm, prudenţă şi raţiune”, parlamentarul prahovean le cere autorităţilor române să urmeze exemplu dat de Biserica Catolică. „Bucureştiul trebuie să acţioneze european, nu numai pentru a fi mai eficient în relaţia cu Roma, dar şi pentru a avertiza Europa asupra riscului la care se expune pe termen mediu şi lung prin perpetuarea unor reacţii precum cele pe care le-am văzut în Italia faţă de cetăţenii români”, a mai precizat George Severin.

 

Back To Top