Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Zeci de copii de la şcolile şi grădiniţele din zona de Vest a oraşului au demonstrat, ieri, că nu au trac în faţa Robertei Anastase, preşedinta Camerei Deputaţilor. Venită în parcul din zona Aurora pentru a cumpăra mărţişoare confecţionate de micuţii ploieşteni, Anastase a stat mai bine de o oră în mijlocul acestora, care au cerut cu fermitate ca şefa deputaţilor să treacă pe la fiecare stand. Cu inocenţa specifică vârstei, elevii i-au oferit democrat-liberalei mărţişoare confecţionate de ei şi şi-au folosit părinţii sau profesorii pe post de fotografi pentru a imortaliza momentul.

În parcul din Piaţa Aurora, copiii de la şcolile şi grădiniţele din Colegiul 11 Deputaţi au organizat un târg cu mărţişoarele confecţionate de ei. Banii strânşi în urma acţiunii vor fi donaţi unei case de copii. Şi cum prezenţa Robertei Anastase a strâns multă lume în jur, micuţii au vândut toate exponatele în mai puţin de o oră. Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului, a cumpărat nu mai puţin de 200 de mărţişoare. „Le voi duce mâine salariatelor din Primărie şi voi trece şi pe la fostele mele colege din Barou pentru a le oferi câte un simbol al primăverii. Mărţişoarele realizate de copii sunt superbe şi vom face astfel de acţiuni în fiecare an, mai ales că banii merg spre micuţii fără părinţi”, ne-a spus Volosevici.

Şi Dan Ioniţă, directorul ADPP Ploiești, a cumpărat peste 100 de mărţişoare, pe care le va oferi angajatelor instituţiei pe care o conduce. În final, Roberta Anastase le-a promis copiilor că va merge să îi viziteze şi în şcolile în care învaţă, iar cadrelor didactice prezente la eveniment le-a spus că vor găsi în permanenţă un sprijin pentru orice fel de problemă. În urma acţiunii s-au strâns peste 3.800 de lei, banii fiind donaţi unei case de copii.

Back To Top