Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc pe data de 7 iunie, potrivit unei hotărâri aprobate în şedinţa de miercuri a Executivului. În urmă cu o săptămână, Guvernul a adoptat o Ordonanţa de Urgenţă prin care a modificat şi a completat Legea 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European.

Potrivit noilor prevederi, partidele, alianţele politice şi organizaţiile minorităţilor naţionale se pot asocia numai la nivel naţional, în baza unui protocol, pentru constituirea unei alianţe care să participe la alegerile europarlamentare. O alianţă electorală care a participat la alegerile anterioare, indiferent în ce scop au fost organizate acestea, are dreptul de a-şi păstra denumirea numai în cazul în care nu şi-a schimbat componenţa. O altă prevedere interzice folosirea minorilor cu vârsta sub 16 pentru distribuirea sau amplasarea de materiale de propagandă electorală. Alte reguli noi impun ca pe un panou electoral, fiecare partid, alianţă politică sau electorală şi fiecare organizaţie a cetăţenilor aparţinând unei minorităţi naţionale care participă la alegeri, ori fiecare candidat independent, să poată aplica un singur afiş electoral. Afişele care combină culorile într-o succesiune care reproduce drapelul României sau al altui stat sunt interzise, mai stipulează actul normativ aprobat de Executiv. Primarii sunt obligaţi să stabilească locuri speciale pentru afişajul electoral, în care vor fi amplasate panouri electorale.

Adina Vălean, singurul candidat care şi-a anunţat, deocamdată, participarea la scrutin

Guvernul a aprobat şi programul calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în PE. Astfel, în termen de cel mult 15 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a zilei de referinţă, dar cel mai târziu pe 23 martie 2009, se vor delimita secţiile votare. Cu cel puţin 60 de zile înaintea zilei de referinţă, dar cel mai târziu pe 8 aprilie 2009, vor fi comunicate, către Biroul Electoral Central, semnele electorale, iar depunerea şi înregistrarea candidaturilor se vor face cel mai târziu pe 8 aprilie 2009 la ora 24.00. Tot pe 8 aprilie va debuta şi campania electorală, care se va încheia pe 6 iunie la ora 7.00.

România va trimite în Parlamentul European 33 de parlamentari, cu doi mai puţin decât în prezent. Partidele au început deja desemnarea candidaţilor, singurul prahovean care şi-a anunţat candidatura până în prezent fiind liberala Adina Vălean. Listele de candidaţi la alegerile pentru Parlamentul European din luna iunie trebuie însoţite de semnăturile a minimum 200.000 susţinători şi trebuie să asigure reprezentarea ambelor sexe, iar numărul candidaţilor de pe fiecare listă poate depăşi cu cel mult 10 locuri numărul mandatelor în PE.

Back To Top