Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Epopeea scaunelor din Camera Deputaţilor pare a se apropia de sfârşit. Vicepreşedintele Adrian Năstase nu mai stă, începând de luni, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, locurile din stânga, respectiv dreapta revenind vicepreşedinţilor Ioan Oltean şi Daniela Popa. Şefa pedeliştilor prahoveni l-a atacat pe Năstase, într-un inteviu acordat unui coditian central, spunând despre acesta că reprezintă „o marcă doar la Mizil, acolo unde, cu diverse mărci de produse, a reuşit să-şi cumpere locul de parlamentar”.

Roberta Anastase şi Adrian Năstase nu au mai stat unul lângă altul la şedinţele Biroului Permanent, ci la un scaun distanţă, între ei aflându-se vicepreşedintele Daniela Popa. Astfel, începând de luni, la prezidiul forului de conducere al Camerei Deputaţilor vor sta, în dreapta Robertei Anastase, vicepreşedinţii Daniela Popa şi Adrian Năstase, iar în stânga Ioan Oltean şi Bogdan Olteanu. Schimbarea a intervenit după ce, în şedinţa de Biroul Permanent de miercurea trecută, preşedintele Roberta Anastase a refuzat să mai stea lângă Adrian Năstase, pe motiv că "îşi exercită puterea prin formalisme”. La rândul său, întrebat dacă apreciază că a intimidat-o pe Roberta Anastase, deputatul PSD Adrian Năstase a răspuns: "S-ar putea s-o intimidez poate doar din punct de vedere intelectual”.

Argumente

Prahoveanca a demonstrat, la începutul acestei săptămâni, într-un interviu acordat unui cotidian central, că nu este deloc intimidată de personalitatea preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, spunând despre acesta că „nici în interiorul partidului său sau al Uniunii PSD-PC nu reprezintă nimic”. „Adrian Năstase se amăgeşte crezând că mai reprezintă ceva în politica românească. O marcă este poate doar la Mizil, acolo unde, cu diverse mărci de produse, a reuşit să-şi cumpere locul de parlamentar”, a mai afirmat şefa Camerei Deputaţilor. „Mi-e milă de el pentru că îl văd că toată imaginea la care aspiră este, în momentul ăsta, ţăndări. În realitate, dl. Adrian Năstase trăieşte având în cap acea perioadă în care domina prin teroare şi presiune tot ce exista în jurul lui. Acea perioadă de glorie a lui Adrian din perioada 2000-2004, pe care toţi ne-o aducem aminte cu un gust amar. El nu mai e nimic din ceea ce a fost şi nici nu va mai fi vreodată. Dar e o poziţie cu care se obişnuieşte greu şi încă murdăreşte foarte mult în jurul lui”, a declarat Roberta Anastase. 

Anastase pro Elena Băsescu

Ea a apărat-o şi pe colega sa de partid, Elena Băsescu. „Un om politic are o zonă de viaţă publică pe care o duce cu el toată viaţa lui. Aşa o fac şi eu, aşa o va face şi Elena şi care e legată de podium şi de faptul că a fost manechin”, a afirmat Anastase despre fiica preşedintelui. Prahoveanca a mai atras atenţia că „în Parlamentul European şi în instituţiile europene numele de Băsescu este un nume care deschide foarte multe uşi, pentru că este un om care este văzut foarte bine”.

Back To Top