Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Conservatorii şi social-democraţii vor participa pe liste comune la alegerile europarlamentare, obiectivul vizat de cele două formaţiuni politice fiind obţinerea unui număr cât mai mare de voturi. Anunţul a fost făcut, într-o conferinţă de presă, şi de către Adrian Mărăcineanu, preşedintele PC Prahova. Mărăcineanu nu a putut, însă, să precizeze dacă vreun conservator prahovean va fi prezent pe listă.

Duminică, în cadrul unei dezbateri la care au participat liderii organizaţiilor judeţene ale PC, dar şi primarii, viceprimarii şi consilierii conservatori, s-a hotărât că membrii partidului fondat de Dan Voiculescu vor candida, la alegerile parlamentare, pe liste comune cu ale social-democraţilor, în speranţa că, astfel, numărul de voturi obţinute va fi mai mare. Preşedintele PC Prahova a spus că, dacă, la începutul discuţiilor, au fost destui care ar fi dorit să se facă liste separate, în urma dezbaterilor, 32 de filiale ale partidului au fost „pentru” listele comune, şase au votat împotrivă, în timp ce 4 filiale au preferat să se abţină de la vot. Având în vedere faptul că, în Prahova, există o bună colaborare între PSD şi PC, liderul conservatorilor prahoveni a spus că, încă de la început, s-a pronunţat pentru listele comune, adăugând că îşi doreşte ca PC să aibă doi candidaţi pe locuri eligibile.


„Partidul Conservator doreşte să îşi păstreze identitatea. Nu vrem să fim confundaţi cu remorca PSD-ului”, a subliniat Mărăcineanu, adăugând că se va mări numărul de filiale locale ale PC în vederea alegerilor pentru Parlamentul European. În ceea ce priveşte negocierile pentru posturile din deconcentrate, acesta a declarat că „ne-am dorit menţinerea lui Gheorghe Borovină în postul de director adjunct al Inspectoratului Şcolar, iar doleanţa noastră a fost respectată. Mai vizăm încă trei posturi şi, dat fiind faptul că cerinţele noastre sunt unele decente, suntem convinşi că le vom obţine”.


Conform unui sondaj de opinie prezentat în cadrul întâlnirii de duminică de la Bucureşti, PC ocupă locul al patrulea, cu 21%, în ceea ce priveşte încrederea românilor în partide, primele trei locuri fiind ocupate de PD-L (46%), PSD (44%) şi PNL (36%). Liderul conservatorilor prahoveni s-a declarat mulţumit de acest procent şi a precizat că şi-a propus ca PC să „conteze” la viitoarele alegeri locale la care speră să obţină cel puţin câte doi consilieri municipali, la Ploieşti şi Câmpina, şi doi judeţeni.

 

Back To Top