Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PNL Alina Gorghiu a anunţat, în plenul Camerei Deputaţilor depunerea de către liberali a moţiunii simple intitulate „Educaţia sub cenzura Ecaterinei Andronescu, istoria se repetă”. Deputatul PNL a precizat că moţiunea liberalilor este „o reacţie la bâlbâielile doamnei Ecaterina Andronescu, la două luni şi jumătate de când a fost numită ministru”.

Alina Gorghiu nu a precizat numărul de semnături ale deputaţilor PNL care susţin această moţiune simplă. Conducerea Camerei urmează să stabilească data la care moţiunea simplă va fi dezbătută. PNL a anunţat luni că această moţiune va fi depusă şi că are semnăturile tuturor celor 65 de deputaţi liberali.

„Noi solicităm, de la revocarea unor ordine ale doamnei ministru referitoare la orele de istorie scoase din curricula obligatorie, la orele de educaţie fizică şi sport sau limba străină scoasă din trunchiul comun, până la alte ordine care ţin tot de sistemul de educaţie”,a afirmat Gorghiu. Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării (MECI) a apreciat, luni, că moţiunea simplă deputaţilor PNL pe Educaţie este fără obiect, în condiţiile în care structura planurilor cadru a fost stabilită de comun acord cu sindicatele, urmând a fi postată pe site-ul ministerului, în zilele următoare

Back To Top