Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Delegaţia Permanentă a PNL a decis modificarea Statutului partidului în sensul înfiinţării funcţiei de prim-vicepreşedinte şi includerii în conducerea partidului a liderilor celor mai performante opt filiale. Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că viitoarea structură de conducere a PNL va avea un preşedinte, un prim-vicepreşedinte cu atribuţii "nu foarte largi" şi 29 de membri în Biroul Politic Central, dintre care 14 vicepreşedinţi.

Potrivit liderului PNL, Delegaţia Permanentă a decis includerea, în Biroul Politic, a conducerilor primelor opt filiale care au obţinut cele mai bune rezultate la alegeri pentru PE, la cele locale şi parlamentare, "ca o confirmare a eforturilor şi rezultatelor pe care acestea le-au adus". "Nu e decât o recunoaştere a valorii lor", a spus Tăriceanu, adăugând că modificările la Statut urmează să fie supuse aprobării Congresului. Tăriceanu a criticat faptul că Statutul partidului este modificat la fiecare Congres, însă a apreciat "dezbaterea democratică" din PNL cu această ocazie. 

El a susţinut că înfiinţarea funcţiei de prim-vicepreşedinte este considerată utilă pentru a suplini preşedintele în cazul în care acesta nu-şi poate îndeplini atribuţiunile, dar că prim-vicepreşedintele are şi atribuţii concrete, însă "nu foarte largi". Întrebat câte voturi s-au înregistrat în favoarea înfiinţării funcţiei de prim-vicepreşedinte, Tăriceanu a răspuns: "Nu mai ţin minte exact, cred că diferenţa a fost de aproximativ patru voturi, care au basculat dintr-o parte într-alta". Potrivit unor membri ai Delegaţiei Permanente, propunerea de modificare a statutului a înregistrat 76 de voturi favorabile, 62 "împotrivă" şi şase abţineri.

Fostul premier a precizat că, cel mai probabil, alegerile preşedintelui şi prim-vicepreşedintelui partidului vor fi vineri, iar Biroul Politic va fi ales sâmbătă. Congresul Extraordinar al PNl se va desfăşura pe parcursul a două zile, 20 şi 21 martie. Filiala Prahova şi-a anunţat sprijinul pentru tamdemul Crin Antonescu, preşedinte, Ludovic Orban, primvicepreşedinte.

Back To Top