Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liberalul Dinu Patriciu a declarat că l-a votat la Congres pe Crin Antonescu pentru că PNL are nevoie de „o schimbare, o figură nouă”, susţinând totodată că nu are „nimic de a face cu jocul politic” şi „sub nicio formă” nu se va amesteca în deciziile politice ale partidului.
„Da! Dar eu sunt un vot azi în PNL şi nu voi fi altceva o lungă perioadă de acum înainte, probabil pentru totdeauna. L-am votat pentru că eu cred că PNL are nevoie de o schimbare, o figură nouă, nu e vorba de figura lui Crin Antonscu, ci de imaginea PNL, atunci când starea lui s-a schimbat, de la putere trecând în opoziţie. Crin Antonescu astăzi are capacitatea de a mobiliza energiile liberalilor pentru a impune un guvern liberal sau un preşedinte liberal în România prin votul popular, evident”, a susţinut preşedintele de onoare al PNL Prahova. 

Întrebat de ce nu şi-a asumat la vedere sprijinul pentru Antonescu, Dinu Patriciu a subliniat că el nu are acest drept, „tocmai pentru că poate exercita o asemenea influenţă asupra celorlalţi membri”. 

„Patriciu nu are dreptul să-şi exprime un punct de vedere personal înainte ca acest vot să se petreacă. Eu am dreptul la un singur vot. Ar fi fost absolut incorect şi împotriva conştiinţei mele”, a spus omul de afaceri. În ceea ce priveşte faptul că Antonescu i-a mulţumit înainte de a fi ales preşedinte al PNL, de la tribuna Congresului, Patriciu a afirmat că Antonescu s-a referit la istorie, precizând că nu avea de ce să-i mulţumească pentru altceva, deoarece a fost ales de Congres.

„Nu mi-a adresat mulţumiri publice, ci a recunoscut o istorie. S-a referit la începutul anilor '90. Îmi amintesc cu nostalgie şi cu drag de acea perioadă. Dar eu am ieşit din politică. Nu am nimic de a face cu jocul politic şi sub nicio formă nu mă voi amesteca în deciziile politice ale partidului. Ce mă interesează e ca societatea românească să-şi întărească această tradiţie liberală pe care s-a constituit statul român modern, dar în niciun caz nu voi intra în jocul politic", a spus Dinu Patriciu, care a subliniat că acelaşi lucru a făcut şi Tăriceanu, într-un discurs în Parlament, pe vremea când el era "hăituit", menţionând că din acest motiv îi preţuieşte pe amândoi.

Back To Top