Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, a renunţat la serviciile consultantului de imagine Bogdan Gamaleţ. Prahoveanca a explicat că a recurs la această măsură pentru că Gamaleţ, deşi angajat al Parlamentului, a realizat un interviu cu Vladimir Voronin, preşedintele Republicii Moldova, difuzat pe N24 pe 25 martie.

Potrivit unor surse parlamentare, fostul consilier al Robertei Anastase ar fi făcut interviul fără să o informeze în prealabil. Roberta Anastase a declarat că "întreruperea contractului s-a făcut cu acordul părţilor", refuzând să dea detalii. Gamaleţ a fost numit consilier de imagine al preşedintei Camerei Deputaţilor în luna ianuarie a acestui an. Anterior, fusese realizator al emisiunii "Cauză şi efect" şi prezentator de ştiri la postul de televiziune N24, producător şi redactor - prezentator de ştiri, precum şi realizator al emisiunii "Week Review" şi redactor-şef la Realitatea TV.

Back To Top