Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Membrii coaliţiei PSD-PDL nu au reuşit se se mobilizeze marţi pentru a valida în funcţia de secretar al Camerei pe Sever Voinescu, propus de PD-L. Coaliţia celor 70 de procente a adunat doar 146 de voturi din cele 167 necesare pentru această procedură, mai bine de 50 de deputaţi PSD şi PDL votând împotriva lui Voinescu, susţin surse parlamentare. Votul a produs stupefacţia preşedintelui Camerei, democrat-liberala Roberta Anastase, care tocmai ce respinsese o cerere a social-democratului Adrian Năstase de amânare a votului până la introducerea noii reglementări prin care aceste desemnări în funcţii să fie făcute cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi.

Frustrare maximă în tabăra liderilor democrat-liberali. Deputatul PD-L de Ploieşti, Sever Voinescu nu a reuşit să întrunească voturile necesare pentru desemnarea sa în funcţia de secretar al Camerei - proaspăt vacantată de colegul Cezar Preda. Pentru numirea sa în această funcţie era necesară întrunirea majorităţii simple din numărul total al deputaţilor, adică 167 de voturi. În condiţiile în care deputaţii Opoziţiei contabilizează numai 85 de voturi, iar coaliţia 228, scorul de 124 de de opţiuni împotriva acestei desemnări, înregistrat după prima rundă, a produs costernare în rândul liderilor PD-L de la Cameră.

Reluarea votului a adâncit această stare de lucruri. Numărul susţinătorilor lui Voinescu a scăzut de la 146 la 114, în timp ce alţi 30 de deputaţi ai coaliţiei s-au alăturat celor care votaseră iniţial împotriva sa. Surse parlamentre susţin că mai mulţi deputaţi PSD şi PD-L au preferat să voteze împotriva lui Sever Voinescu, perceput ca unul din oamenii de încredere ai preşedintelui Traian Băsescu. Invidiat de colegii de partid pentru ascensiunea prea rapidă în structurile de partid, dar şi în cele parlamentare, urât de social-democraţi pentru atacurile lansate în trecut la adresa PSD, Voinescu a reuşit să producă prima fisură în cadrul coaliţiei prin votul dat astăzi în plenul Camerei. Cei mai nemulţumiţi de această numire au fost unii parlamentari democrat-liberali cu ştate vechi, precum William Brânză sau Marius Roghin, care conform surselor citate, ar fi intenţionat să pretindă scaunul lăsat vacant de colegul Cezar Preda.

Voinescu, pretextul pentru un nou conflict de orgolii Anastase-Năstase

Ironia sorţii a făcut ca, din orgoliu, sau din altă raţiune, preşedintele Camerei, Roberta Anastase, să respingă la începutul şedinţei propunerea mai vechiului său adversar Adrian Năstase de amânare a votului în cazul Voinescu până la punerea Regulamentului în concordanţă cu un text al Curţii Constituţionale. Năstase a avertizat-o că Sever Voinescu ar putea fi ales în funcţia de secretar al Camerei pe un text neconstituţional al Regulamentului, de vreme ce plenul Camerei Deputaţilor nu operase încă modificarea articolului 23 din regulament astfel încât ca numirea membrilor Biroului Permanent să se facă cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi la şedinţă. În ciuda avertismentului, preşedintele forului legislativ a susţinut că în condiţiile în care raportul Comisiei de Regulament nu a fost încă trimis plenului, Camera funcţionează încă după vechiul Regulament. Ea a adăugat că, până când regulamentul va fi modificat, "lucrurile sunt în regulă". Ca atare Anastase a dispus continuarea procedurii de vot. Rezultatul votului a lăsat-o iniţial fără grai. A avut însă puterea să anunţe că deputaţii vor organiza a doua rundă de votare pentru numirea lui Sever Voinescu în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor. 

Miştouri social-democrate

Dezastrul celui de-a doua încercări a stârnit ilaritatea parlamentarilor social-democraţi. "Năstase i-a oferit un deget, iar ea a luat-o ca pe o palmă. Ar trebui ca Oltean să preia odată frâile să nu o mai lase să se facă de râs", a spus un pesedist. Sever Voinescu a fost propus pentru funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor de PD-L în locul deputatului Cezar Preda, care a demisionat din această funcţie pentru a fi preşedinte al Comisiei parlamentare privind supravegherea activităţii SRI.

Back To Top