Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Alcătuirea listelor de europarlamentari a scos la iveală o poveste de dragoste demnă de o telenovelă. Europarlamentarul Adina Vălean, vicepreşedinte al PNL Prahova, trăieşte o idilă cu noul lider al liberalilor, Crin Antonescu. Informaţia a „răsuflat” în presa centrală fiind dezvăluită de Adrian Cioroianu, nemulţumit că nu a prins loc eligibil pe lista pentru Parlamentul European. Prahoveanca a recunoscut relaţia, dar s-a declarat dezamăgită de atacul fostului ministru de Externe.

Adrian Cioroianu a lansat o serie de acuzaţii la adresa noii conduceri a PNL, cea mai dură fiind aceea că pe lista de candidaţi pentru PE apar „viitoare soţii” şi prieteni ai preşedintelui Crin Antonescu. Aluzia lui Cioroianu se referă la presupusa relaţie sentimentală dintre prahoveanca Adina Vălean şi noul lider al liberalilor. Paparazzi i-au surprins de câteva ori pe cei doi în ipostaze destul de familiare, însă niciunul dintre politicieni nu a dorit să comenteze public zvonurile. Probabil de vină era şi faptul că Vălean era căsătorită. Ieri, prahoveanca a recunoscut idila cu liderul PNL: „Da, am o relaţie sentimentală cu Crin!”. Ea a confirmat faptul că a divorţat anul trecut de fostul soţ. „Suntem doi oameni liberi care se iubesc, nu văd care ar fi problema”, a mai spus penelista. 

„Aşa a vrut inima mea”

„Este o mizerie ceea ce se întîmplă pentru că în partid se ştie bine că eu am avut, şi am, o activitate extrem de apreciată în Parlamentul European, am contacte la cel mai înalt nivel cu oficialii europeni, am avut iniţiative care au fost foarte bine primite. Nu îmi datorez cariera politică lui Crin Antonescu, fără a mai vorbi de faptul ca eu eram împreună cu el într-o perioadă când nu deţinea puterea în partid. Nu am de ce să ascund relaţia noastră, mai ales că, repet, suntem amandoi oameni liberi şi fără obligaţii, dar nici nu pot accepta acuzaţia că sunt ceea ce sunt în politică graţie lui Crin. Putem vorbi, mai degrabă, de doi colegi care s-au îndrăgostit la locul de muncă.Sunt o femeie care a muncit din greu pentru ajunge unde a ajuns... dacă iubesc un om politic e pentru că aşa a vrut inima mea şi nu calculele electorale meschine”, a mai spus Adina Vălean.

Două personalităţi aflate în lumina reflectoarelor

Crin Antonescu este văduv, crescându-şi singur fetiţa încă de când aceasta avea trei ani. În prezent, Irina Antonescu are opt ani. Şeful liberalilor a apărut în atenţia opiniei publice în timpul guvernării CDR când a ocupat locul de ministru al Tineretului şi Sportului. Adina Vălean nu se află la primul atac din partea colegilor liberali. În nenumărate rânduri ea a fost arătată cu degetul pe motiv că a ajuns parlamentar datorită legăturii sale de rudenie cu Dinu Patriciu.

De altfel, se pare că omul de afaceri, care îi este şi văr primar, va fi naşul celor doi politicieni. Surse din apropierea Adinei Vălean susţin că nunta ei cu liderul PNL este programată pentru luna august a acestui an. Dincolo de acest scandal, prahoveanca s-a remarcat ca fiind unul dintre cei mai activi europarlamentari români, fiind printre altele iniţiatoarea proiectului de reducere a tarifelor la roaming în toate statele Uniunii Europene. Adina Vălean este vicepreşedinte al ALDE, grupul liberal din Parlamentul European, fiind şi lidera deputaţilor europeni care reprezintă PNL în PE.

Back To Top