Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

În pragul alegerilor europarlamentare, politicienii prahoveni încearcă să le demonstreze alegătorilor că ştiu să facă şi altceva în afară de politică. Şi cum anul trecut, Elena Udrea a avut succes cu ...mopul, Adriana Săftoiu şi Adrian Năstase s-au gândit că este cazul să treacă şi ei la curăţenie. Cei doi, fiecare în colegiul său, au participat la acţiuni de ecologizare a localităţilor prahovene. De remarcat prezenţa activă a Adrianei Săftoiu, care este ocupată săptămânal cu diferite acţiuni în colegiul său.

Adrian Năstase, deputat de Prahova, a făcut curăţenie, alături de peste o sută de elevi ai şcolilor din Mizil şi de membrii organizaţiei de tineret a PSD din localitate, pe câmpul pe care se va construi un parc industrial, proiect demarat de fostul premier împreună cu autorităţile locale. Nu a stat prea mult pe gânduri, ci şi-a pus mănuşile şi a început să strângă gunoaiele de pe câmp. Cu toate că părea hotărât să muncească umăr la umăr cu restul participanţilor, Năstase a renunţat, destul de repede, la respectiva acţiune în favoarea acordării de interviuri. „Am dorit să fim astăzi în această zonă, unde se va dezvolta un proiect important, un parc industrial, unde dorim să fie cât mai multe locuri de muncă, să-l pregătim, să arătăm că este un loc civilizat unde putem aduce oameni care să dorească să investească”, a declarat Năstase, adăugând că „dorim să arătăm că o curăţenie de primăvară înseamnă o nouă stare de spirit, care să ne dea ceva optimism pentru o perioadă ce, oricum, este complicată”. 

Adriana Săftoiu a demarat „Ziua Curăţeniei”

Nici deputatul de Urlaţi, Adriana Săftoiu, nu a ratat ocazia de a se întâlni cu cei care au trimis-o în Parlament. Fostul consilier prezidenţial a profitat de vremea frumoasă din weekendul trecut şi a demarat, în toate localităţile Colegiului 7, „operaţiunea” „Ziua Curăţeniei”. Sute de copii, profesori şi angajaţi ai primăriilor au plantat flori, copaci sau au făcut curăţenie în localităţile lor. Adriana Săftoiu împreună cu preşedintele organizaţiei PNL Prahova, Adrian Semcu, le-au arătat tuturor celor prezenţi că ştiu să planteze flori şi pomi, dar şi să dea cu var bordurile din oraş. „Facem această acţiune mai ales pentru copii, pentru că trebuie să recuperăm ceva din generaţia aceasta şi să contribuim la formarea unor reflexe civice şi sociale corecte”, ne-a declarat Adriana Săftoiu, care consideră că România are o mare problemă în ceea ce priveşte dezvoltarea voluntariatului.

Back To Top