Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Europarlamentarul liberal Adina Vălean, iniţiatoarea proiectului de reducere a tarifelor la roaming în toate statele Uniunii Europene, a demarat un nou proiect care prevede, de data aceasta, extinderea respectivelor reglementări şi pentru serviciile de roaming pentru date şi SMS. Comisia pentru Industrie, Cercetare şi Energie a Parlamentului European a votat pentru scăderea tarifelor la roaming prin aprobarea unui acord politic la care s-a ajuns informal săptămâna trecută între PE şi reprezentanţii Consiliului.

Astfel, începând cu data de 1 iulie 2009, un mesaj text (SMS) ar trebui să coste maxim 0,11 euro fără TVA, o ieftinire urmând să fie aplicată şi pentru trimiterea de e-mailuri, poze şi pentru navigarea web de pe telefoanele mobile sau laptop-uri în roaming. "Când te afli în străinătate în interiorul Uniunii Europene, nu ar trebui să plăteşti preţuri excesive pentru un apel telefonic. Când ai nevoie să accesezi internetul în străinătate, preţul nu ar trebui să fie de câteva ori mai mare decât în ţara de origine. Acestea sunt modalităţi prin care putem elimina barierele care încă mai există în UE", a declarat prahoveanca Adina Vălean.

Vicepreşedintele PNL Prahova a mai adăugat că "îmbunătăţirile constau în aprobarea unor limite de preţuri mai scăzute pentru apelurile efectuate şi primite în roaming, mai devreme decât s-a propus iniţial, limite mult mai scăzute pentru transferurile de date dintre operatori (care ar trebui să rezulte în preţuri mai scăzute pentru consumatorii de internet pe mobil), o interzicere de taxare a clienţilor pentru primirea de mesaje vocale în roaming, un sistem mai flexibil pentru a preveni facturile soc şi mai multă transparenţă asupra preţurilor”.Adina Vălean este şi vicepreşedinte al ALDE, grupul eurodeputaţilor liberali din Parlamentul European.

Back To Top