Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Tergiversările Guvernului României în ceea ce priveşte introducerea legii unice de salarizare a bugetarilor au stârnit reacţia critică a deputatului de Valea Prahovei Cristian Burlacu. Liberalul prahovean dovedeşte, încă o dată, că ocupă o poziţie fruntaşă în rândul parlamentarilor care se implică în viaţa cetăţenilor din colegiile arondate. De la începutul mandatului său, Cristian Burlacu a luat în colimator guvernarea, amendând, de fiecare dată, comportamentul abuziv sau lipsa de activitate a coaliţiei PD-L PSD, care a luat în mână, în urma calculului cinic al puterii, destinele românilor, la alegerile parlamentare din toamna trecută.

În ceea ce priveşte legea unică a salarizării bugetarilor, Burlacu crede că lucrurile merg româneşte, cu amânări şi tergiversări. „Pe site-ul Ministerului Muncii a fost anunţată, pe data de 30 martie, abia prima întâlnire a grupului de lucru constituit pentru elaborarea legii. Acesta a primit termen pe data de 7 aprilie să elaboreze un „set de criterii generale. Termenele sunt fixate, anunţate pompos şi cu emfază, dar nimeni de fapt nu le ia în considerare”, crede deputatul liberal Cristian Burlacu.

Românescul „asta este”

Unul dintre cele mai grave aspecte sunt acelea că, pe lângă promisiunile guvernanţilor, care nu sunt îndeplinite la nivel naţional, proiectele în cauză sunt angajate, cu aceleaşi termene, în faţa partenerilor externi. „Probabil că la întrebările acestora despre îndeplinirea angajamentelor li se va răspunde cu un trecător dat din umeri şi sintagma împământenită deja „asta este !”, încheie Burlacu. 

Eliminarea dezbaterii publice

Deputatul Cristian Burlacu crede că Guvernul Boc va încerca să recupereze din întârzieri prin forţarea termenelor de dezbatere publică a legii, prin devansarea sau chiar eliminarea acesteia şi poate chiar prin ignorarea procedurilor parlamentare.
„Nu ar fi prima dată când o lege s-ar dezbate în procedură de urgenţă, chiar dacă conducerea Parlamentului a respins acest lucru sau când termenele de amendamente sau de raport al comisiilor parlamentare ar fi ignorate”, încheie deputatul prahovean.

Back To Top