Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Ludovic Orban, proaspătul primvicepreşedinte al PNL, este ferm convins că noul lider al liberalilor are 90% şanse de a câştiga alegerile prezidenţiale din acest an, în condiţiile în care „Traian Băsecu este iremediabil compromis”, iar Mircea Geoană „întăreşte cu fiecare apariţie ştampila pe care i-a pus-o, la un moment dat, Ion Iliescu (n.r. - prostănac)”. Afirmaţiile lui Orban au fost făcute într-o conferinţă de presă desfăşurată, în week-end, la Ploieşti.

Ludovic Orban consideră că, „până la apariţia casei din Mihăileanu, lumea nu avea idee despre mizeria care se ascunde sub preşul prezidenţial”. El crede că Traian Băsescu este „chintesenţa politicianului de tranziţie, colaborator al Securităţii, carierist care s-a afirmat chiar din timpul comunismului, un om care s-a îmbogăţit ilicit, mincinos, demagog, subiect al multor cazuri de corupţie”.

Ludovic Orban consideră că românii nu mai vor să audă de astfel de personaje şi crede că „oamenii au nevoie de speranţe, de împrospătarea aerului îmbâcsit al vieţii publice”, iar cel care le poate oferit toate acestea este, se pare, Crin Antonescu„Crin Antonescu este opusul lui Băsescu. Este un om simplu, obişnuit care şi-a construit cariera prin forţe proprii, nu a fost subiectul unor scandaluri penale” şi „cu fiecare zi care trece, Antonescu câştigă”, a spus Orban. Şi liderul social-democrat a fost analizat „sub lupă” de fostul ministru al Transporturilor. Astfel, Mircea Geoană a fost prezentat drept un om care „întăreşte cu fiecare apariţie ştampila pe care i-a pus-o, la un moment dat, Ion Iliescu (n.r. prostănac)”, iar, în opinia lui Ludovic Orban, o mare parte a membrilor PSD se va grăbi să îl nominalizeze pe Geoană la alegerile prezidenţiale, aceasta fiind o mare şansă să scape de el de la şefia partidului”. De altfel, primvicepreşedintele PNL pare convins de faptul că „Geoană va avea parte de un eşec lamentabil, mai ales că nici măcar el nu pare să creadă ceea ce zice”.

Constantin Săseanu - înapoi la PNL

Fostul penedecist, Constantin Săseanu, şi-a exprimat intenţia de a reveni în PNL, partidul din rândurile căruia a plecat, în urmă cu patru ani, pentru a-l urma pe controversatul Florin Anghel. ”Sunt mulţumit pentru că am revenit acolo unde îmi este locul”, a declarat consilierul judeţean, adăugând că „am plecat, atunci, împreună cu o întreagă echipă pentru că am crezut într-un proiect care a eşuat”. În urmă cu patru ani, Constantin Săseanu l-a urmat pe Florin Anghel care a ales să se alăture conservatorilor, iar apoi, când cel din urmă a pierdut şefia partidului în favoarea Danielei Popa, Anghel a „resuscitat” Partidul Naţional Democrat Creştin. La sfârşitul anului trecut, Săseanu era chiar preşedintele la nivel naţional al PNDC. Însă această formaţiune politică s-a desfiinţat, trei dintre cei cinci consilieri judeţeni ai formaţiunii alăturându-se democrat-liberalilor, Constatin Săseanu a ales să revină alături de liberali, în timp ce Victor Petrescu a rămas independent.

Back To Top