Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Sever Voinescu, membru în Comisia de politică externă a Camerei Deputaţilor, a cerut autorităţilor de la Chişinău să nu reprime manifestaţiile prin violenţă şi să trateze cu seriozitate "alegaţiile de fraudă" ale opoziţiei.

"PD-L îşi exprimă preocuparea cu privire la manifestaţiile de la Chişinău şi ne exprimăm speranţa că autorităţile moldovene le vor trata cu maturitate, în concordanţă cu aspiraţiile europene ale populaţiei", a spus Voinescu în cadrul unei declaraţii de presă. Pedelistul ploieştean a apreciat că violenţele de marţi sunt rezultatul a zece ani de guvernare cu grave deficienţe democratice. "În mare parte, evenimentele dau măsura unei distanţe între autorităţile de la Chişinău şi o parte a populaţiei.

Sever Voinescu: Orice dubiu privitor a corectitudinea alegerilor trebuie eliminat

Este vorba de o nouă generaţie, de tinerii care speră la un viitor european şi democratic pentru ţara lor. Este necesar ca orice dubiu privitor la corectitudinea alegerilor să fie eliminat şi cerem autorităţilor de la Chişinău să trateze cu seriozitate alegaţiile opoziţiei cu privire la alegeri", a afirmat Voinescu. El a făcut un apel la ambele părţi să evite recursul la violenţă şi a cerut oficialilor moldoveni să nu recurgă la reprimarea violentă a manifestaţiilor, fapt ce ar avea efecte grave pe termen lung asupra credibilităţii externe a Moldovei. PD-L va apela la toate pârghiile politice care-i stau la dispoziţie, inclusiv discuţii în cadrul PPE, pentru a contribui la consolidarea unui regim democratic autentic în Republica Moldova.

"Nu intervenim şi nu vom interveni în afacerile interne ale altui stat, dar nici nu putem fi indiferenţi când asemenea tulburări au loc în imediata vecinătate a României, a Uniunii Europene şi a NATO", a conchis Sever Voinescu.

Back To Top