Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Adriana Săftoiu, deputat PNL de Prahova, s-a săturat să fie identificată cu funcţia de purtător de cuvânt şi îşi doreşte să evolueze pe plan profesional. Aceasta este modul prin care fostul consilier prezidenţial a explicat refuzul de a accepta să fie purtătorul de cuvânt al PNL.

„M-am săturat să tot fiu purtător de cuvânt... De ani de zile numai cu asta mă identific şi nu mai vreau, parcă aş fi un copil condamnat să stea numai la grădiniţă, ori eu vreau să ajung şi în clasa întâi, la şcoală, am ambiţii mai mari decât să gestionez comunicarea pentru premieri şi preşedinţi”, a declarat parlamentarul liberal, într-un interviu publicat în presa centrală. Din punctul său de vedere, partidul se confruntă cu două mari probleme, una dintre acestea fiind legată de strategia de comunicare.

Adriana Săftoiu a explicat că „liberalii care apar în media nu reuşesc să prezinte mesaje unitare, atât între ele, cât şi în raport cu poziţiile partidului... Practic, deşi avem câţiva vorbitori foarte buni, fiecare spune cam ce-l taie capul, or, acest lucru este destul de pagubos în plan politic” şi consideră că aceste mesaje „trebuie să fie armonizate, pentru a contribui la conturarea unui profil cât mai coerent al PNL, ca partid”.

Cea de-a doua problemă identificată de deputatul de Urlaţi se referă la existenţa, în PNL, a unor „cârtiţe”. „Există prea multe scurgeri de informaţii către presă, uneori acest lucru îmbracă forme de-a dreptul halucinante”, a precizat parlamentarul exemplificând cele spuse prin ceea ce s-a întâmplat la şedinţa Biroului Permanent al PNL. „La câteva minute după ce dl.Vosganian a fost desemnat purtător de cuvânt, direcţia de presă a PNL a început să ne dea SMS-uri, în plină şedinţă, prin care ne informa că ştirea este deja pe agenţii. Şi ăsta este doar un exemplu.

Există lideri ai PNL care merg, probabil, până la toaletă doar ca să informeze presa ce decizii s-au luat, iar în unele cazuri nici măcar aşa nu se poate explica promptitudinea cu care se scurg informaţiile”, a spus Săftoiu, adăugând că „nu e rău că există relaţii bune cu presa, dar cred că, în anumite cazuri, se exagerează”.

Back To Top