Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, şi-a pus colegii de partid la săpat. Nu vă gândiţi că pedeliştii prahoveni s-au apucat să sape la temelia coaliţiei de guvernământ, pentru că este vorba doar de "crearea” unor banale gropi pentru pomi. Peste o sută de membri de partid, simpatizanţi, elevi ai unor şcoli din Ploieşti şi locuitori din zonă au participat, duminică, la plantarea a peste o mie de puieţi în Colegiul de Deputaţi 11 Ploieşti Vest.

Eforturile edilului Andrei Volosevici de a transforma Ploieştiul într-un oraş curat sunt susţinute de deputatul Roberta Anastase care, ieri, a demarat o acţiune de plantare de puieţi în Colegiul Vest pe care îl reprezintă în Parlament. Astfel, încă de la primele ore ale dimineţii, zona a fost împânzită de echipele PD-L "conduse” de nimeni altul decât... primarul Andrei Volosevici, de altfel, unul dintre cei mai pricepuţi în ceea ce priveşte plantarea de puieţi. "Este ştiut faptul că noi ne luptăm pentru ca Ploieştiul să fie un oraş verde, un oraş curat.

De altfel, aceasta este prima dintr-un lung şir de acţiuni pe care intenţionăm să le facem pentru a ne atinge scopul”, ne-a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, adăugând că acţiunea de ieri a fost făcută în colaborare cu un ONG. Recunoscând faptul că nu este deloc uşor să plantezi puieţi, Anastase a dezvăluit că nu este prima acţiune de acest gen la care participă, însă "îmi face plăcere să ştiu că pot să fac ceva pentru ploielteni”.

Nici primarul Andrei Volosevici nu a stat departe de munca grea, ci a săpat, cot la cot cu ceilalţi colegi de partid, gropile în care urmau să fie băgaţi puieţii. Dacă locatarii din unele blocuri au ieşit să ajute la plantarea puieţilor, în alte locaţii, aceştia au preferat să se uite amuzaţi pe geam. "De plantat nu este greu, aşteptăm, însă, să vedem implicarea locatarilor în îngrijirea acestora. Încercăm să sensibilizăm cetăţenii în ceea ce priveşte păstrarea curăţeniei în oraş şi aşteptăm implicarea lor, dar şi a ONG-urilor. De altfel, vom demara şi acţiunea de curăţenie în toate cartierele municipiului”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Back To Top