Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Sondajele apărute în ultima vreme l-au pus pe gânduri pe preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase. Îngrijorat de faptul că formaţiunea din care face parte pierde unele bazine electorale de bază, deputatul de Mizil este, totuşi, încrezător că preşedintele Traian Băsescu poate fi învins la alegerile prezidenţiale din acest an.

Făcând referire la sondajul CURS potrivit căruia alianţa PSD-PC ar obţine 30% din voturile românilor dacă alegerile pentru Parlamentul European ar avea loc săptămâna viitoare, în timp ce, pentru PD-L, ar opta 66% dintre români, Năstase scrie pe blogul său că acesta indică o pierdere de credibilitate fără precedent pentru Traian Băsescu. „Am crezut mereu că Traian Băsescu poate fi învins. În primul rând, pentru că a făcut atât de mult rău, încât nu se putea să nu se afle.

Dar şi pentru că, în momentele grele, precum ar fi criza actuală, nu are şi nu a avut niciodată soluţii”, consideră social-democratul, menţionând că „pentru România, înlocuirea lui Traian Băsescu ar putea echivala cu un mare pas înainte”. Deputatul de Mizil arată că, pentru ca şeful statului să piardă lupta pentru scaunul prezidenţial, nu este suficient ca PSD să aştepte „căderea” lui, ci este nevoie de o mobilizare „exemplară” a partidului pentru ca „atunci când Traian Băsescu va fi erodat suficient de mult, sprijinul pentru candidatul nostru să fie definitiv pentru câştigarea alegerilor”.

Totuşi, social-democratul se arată îngrijorat de pierderea electoratului din Moldova şi mediul rural, sectoare pe care PSD conta. „În Moldova, spre exemplu, acolo unde PSD deţinea un important bazin electoral constat, citind raportul BCS, că PDL este cu vreo şase procente în faţa PSD. Este adevărat că păstrăm, ca nucleu, zona Moldovei, dar am ajuns în siajul PDL, în condiţiile în care aici PSD era lider detaşat al cursei. O observaţie similară pot face şi în ceea ce priveşte mediul rural, acolo unde există mare parte din electoratul nostru tradiţional. Pierdem teren şi aici, iar ultimele sondaje arată clar acest lucru. Rurarul nu mai este, din nefericire, locomotiva noastră electorală”, scrie Năstase într-o postare pe blog.

Back To Top