Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Valea Prahovei, Cristian Burlacu, lansează un nou atac la adresa Guvernului Boc. Dacă, până acum, liberalul a semnalat problemele care există în turismul românesc, de această dată, parlamentarul este nemulţumit de sistemul sanitar din România.

Apreciind că această criză din Sănătatea românească este rodul „minciunii şi demagogiei” cu care ministrul Ioan Bazac tratează medicii şi sistemul sanitar, Burlacu se arată îngrijorat faţă de acele cazuri în care pacienţii au avut de suferit de pe urma aplicării actului medical. Parlamentarul liberal face referire la acele situaţii în care bolnavii au fost consultaţi cu întârziere, ori la faptul că aparatura corespunzătoare care ar fi putut ajuta la punerea unui diagnistic bun lipsea din spitalele din Sinaia, Câmpina sau Ploieşti.

„Primul semnal negativ raportat la dezinteresul cu care înţelegeţi să trataţi domeniul sănătăţii l-am avut odată cu aprobarea Legii bugetului de stat pe anul 2009, în care bugetul alocat sănătăţii era mult diminuat faţă de anii precedenţi”, se arată într-un comunicat de presă al deputatului de Valea Prahovei. Parlamentarul aminteşte şi de recenta rectificare bugetară prin care, din nou, Sănătatea a pierdut bani, fapt care va face ca această criză din sistem să se adâncească şi mai mult.

„Personalul medical este astfel obligat să suporte lipsurile majore din sistem, salariile derizorii, lipsa aparaturii specializate, aglomeraţia din sălile de aşteptare din cauza lipsei unui număr de angajaţi adecvat, dar îşi face în continuare datoria: consultă şi tratează pacienţii, prescrie reţete, urmăreşte bolnavii”, se mai precizează în comunicat. Cristian Burlacu atrage atenţia asupra faptului că „slujirea pacienţilor şi a medicilor este mai presus de orice (...) pentru că sănătatea nu ţine cont de condiţiile economice şi nu poate depinde de evoluţia acestora”. 

Şi deputatul Graţiela Gavrilescu a emis un comunicat de presă în care semnalează neregulile din sistemul sanitar. Parlamentarul liberal face referire la o nouă „surpriză” pentru luna septembrie: coplata serviciilor medicale. Deputatul critică iniţiativa ministrului Sănătăţii şi faptul că cele două luni de „consultare publică” şi de „campanie corectă de informare” în acest sens, respectiv iulie şi august, au fost alese doar „întâmplător”, aşa încât să coincidă cu vacanţa parlamentară şi cu perioada concediilor de vară. „Nimic nu se schimbă, doar domnul Bazac va fi mai fericit că Guvernul a reuşit să mai ia un rând de piele de pe contribuabilul român... conform... politicilor europene”, a conchis Gavrilescu.

Back To Top