Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Vadim a venit la PloieştiLiderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a venit, ieri, în Ploieşti, pentru a se întâlni cu electoratul şi pentru a participa la lansarea oficială a candidaţilor partidului în cursa pentru un loc în Parlamentul european. „Tribunul” şi-a început discursul printr-o mărturisire care le-a „gâdilat” sufletele alegătorilor prahoveni: „de când am ajuns în Prahova, m-am vindecat şi de diabet”.

Sub sloganul „Hoţilor, bandiţilor, ce aţi făcut cu ţara noastră? Puşcăria vă mănâncă”, PRM, PNG-CD şi PPPS au intrat, împreună, în bătălia electorală pentru obţinerea „a cel puţin şase sau şapte” mandate de deputat european. „Nivelul de trai, lipsa locurilor de muncă, siguranţa cetăţenilor şi nivelul ridicat al infracţionalităţii sunt principalele probleme ale României”, a spus liderul PRM în faţa alegătorilor, subliniind faptul că „occidentalii ne fură cu două degete subţiri.

Noi cotizăm, anual, la Uniunea Europeană, cu un miliard şi jumătate de euro, dar primim de la ei 150 de milioane de euro anual”. Apreciind că „Băsescu face experimente” înscriind-o pe fiica sa cea mică în această luptă electorală, Vadim consideră că „maimuţica” şi „botoasa asta trebuie să pună mâna pe carte pentru că habar nu are să vorbească”.

Menţionăm faptul că, şi la nivelul judeţului nostru, a fost semnat acordul de colaborare dintre PRM, PNG-CD şi PPPS. În ceea ce priveşte strategia de campanie a celor trei formaţiuni politice, liderul PRM Prahova, Constantin Găucan, a menţionat, într-o conferinţă de presă, că aceasta se va baza pe discuţiile directe cu cetăţenii cărora li se va aduce la cunoştinţă Planul Anticriză în 10 puncte. Pe lista celor 33 de candidaţi pentru un loc în Parlamentul European se află o singură persoană din Prahova, avocatul Simona Petre, în vârstă de 43 de ani, membru al Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale. 

 

 

Back To Top