Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie i-a mobilizat pe toţi membrii Partidului Naţional Liberal în lupta pentru obţinerea unui scor bun, astfel încât formaţiunea să îşi continue ascensiunea în ochii românilor şi în sondaje, miza cea mare fiind obţinerea fotoliului de la Cotroceni. La începutul acestei săptămâni, şeful liberalilor, Crin Antonescu, împreună cu Adina Vălean, prahoveanca din Parlamentul European care aspiră la un nou mandat în această funcţie, au vizitat Prahova. Oraşele Comarnic şi Sinaia au fost punctele în care reprezentanţii PNL s-au adresat electoratului.

Crin Antonescu, în vizită pe Valea Prahovei

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, deputaţii de Prahova Graţiela Gavrilescu şi Cristian Burlacu, preşedintele de onoare al partidului Mircea Ionescu Quintus şi liderul filialei Prahova, Adrian Semcu, toţi au fost prezenţi, luni, la inaugurarea sediului PNL din Comarnic, dar şi pentru a o susţine pe Adina Vălean, singura prahoveancă aflată pe un loc doi eligibil pe listele partidelor pentru Parlamentul European. 

"Ţara nu are nevoie de schimbare, ci de salvare”

Cu acest prilej, liberalii şi-a arătat sprijinul pentru aspirantul formaţiunii la postul de preşedinte al ţării, Crin Antonescu. De altfel, seniorul Mircea Ionescu Quintus i s-a adresat acestuia, pe tot parcursul discursului său, cu apelativele de "preşedinte” şi "viitor preşedinte” şi a mărturisit în faţa celor peste 100 de oameni prezenţi la întâlnirea electorală că "voi fi mereu alături de dumneavoastră până când veţi fi ales la conduderea ţării”. "Ţara nu are nevoie de schimbare, ci de salvare”, a spus Quintus. Crin Antonescu, unul dintre puţinii politicieni care, conform sondajelor din ultime vreme, "creşte” în ochii românilor, a ţinut să îi mulţumească preşedintelui de onoare al PNL pentru tot ce l-a învăţat în ultimii 20 de ani. Candidatul la postul de şef al statului a menţionat faptul că în PNL nu se judecă cu contabilitatea votului, ci cu "măsura dragostei adevărate pentru PNL”. "Acesta este cel mai mare partid al României, dar nu este un partid care se umflă când este la putere şi intră la apă când trece în opoziţie”, a spus Antonescu.

Subliniind faptul că formaţiunea pe care o conduce "nu este un partid de misogini”, Antonescu a demonstrat acest lucru amintind faptul că primele patru poziţii pe lista pentru euroalegeri sunt ocupate de femei, respectiv Norica Nicolai, Adina Vălean, Renate Weber şi Ramona Mănescu. Posibilul viitor preşedinte al României a afirmat că, acum, pe timp de criză, ţara noastră "are cel mai iresponsabil Guvern de până acum, deşi are cea mai mare majoritate din 1990 până azi”, pentru partidele aflate la guvernare găsirea unor soluţii pentru ieşirea din criză nefiind o prioritate pentru că "ele au o singură preocupare, cum să îşi mai ia două-trei procente unii altora”. 

România pe dos

La rândul său, europarlamentarul Adina Vălean, cea care este "responsabilă” pentru reducerea tarifelor la roaming, dar şi pentru popularizarea numărului de urgenţă 112, le-a vorbit celor prezenţi atât la întâlnirea de la Comarnic, cât şi la cea de la Sinaia, despre planurile sale pentru următorul mandat de deputat în PE. Candidatul liberal a declarat că a întârziat aproape o oră pentru că a trebuit să traverseze Ploieştiul pentru a ajunge pe Valea Prahovei şi a constatat că o simplă ploaie a blocat un oraş atât de important, aflat la doar 60 de kilometri de Capitală. "În Parlamentul European, suntem preocupaţi de limitarea la maxim a efectelor crizei.

În România, însă, totul e pe dos. De exemplu, în Europa, se reduce fiscalitatea, în România se creşte fiscalitatea”, a declarat Adina Vălean adăugând faptul că "avem nevoie de competenţă şi de prezenţă pentru ca România să se vadă de la Bruxelles ca o voce puternică şi ca o poveste de succes”. "Politica internă poate să devină, prin PNL, o politică de calitate orientată către cetăţean”, a conchis europarlamentarul liberal.

Cristian Burlacu critică Guvernul

Deputatul de Valea Prahovei, Cristian Burlacu, atrage atenţia (dacă mai era cazul) autorităţilor locale şi centrale asupra situaţiei în care se găsesc unele localităţi din judeţ. Nemulţumit de faptul că "strigătul” său de ajutor a rămas fără ecou, acesta readuce în atenţia cetăţenilor ceea ce, poate, ei au uitat de la ultima campanie electorală până acum: "reprezentanţii coaliţiei de guvernare, politicienii PDL - PSD există doar atunci când vin să ceară votul cetăţenilor”.

"Încă de la începutul mandatului am adresat solicitarea de colaborare a autorităţilor locale pentru susţinerea dezvoltării localităţilor pe care le reprezintă. Dar ca răspuns am primit doar tăcere, semn al nepăsării faţă de problemele comunităţilor”, se arată într-un comunicat de presă al lui Burlacu. Parlamentarul dă şi două exemple în acest sens, primul dintre ele fiind cel al oraşului Breaza care, din cauza "nepăsării” aleşilor locali, nu poate beneficia de bani de la Guvern pentru dezvoltarea turismului balnear.

La fel de elocvent este şi exemplul localităţii Comarnic, acolo unde locuitorii din cartierele Poiana, Ghioceşti şi Vatra Sat riscă să rămână fără case. "Deşi primăria din Comarnic a fost sesizată de către locuitori, autorităţile locale nu reuşesc să facă nimic, invocând lipsa fondurilor pentru astfel de situaţii. Cu toate acestea, pentru lucrările de consolidare a zonei, au fost alocate în trecut unele fonduri, dar acum lucrările stagnează, din cauza lipsei de finanţare”, se mai precizează în comunicat.

 

 

 

 

 

Back To Top