Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Mircea şi marea sa încrâncenare  / Geoană: atac la preşedinteDacă, înainte de începerea campaniei elecorale pentru alegerile europarlamentare, partidele aflate la guvernare voiau să dea impresia că totul merge şnur în coaliţie, acum, liderii celor două formaţiuni se „vânează” şi se atacă reciproc în speranţa creşterii procentajului în sondaje.

Astfel, preşedintele PSD, Mircea Geoană, profitând de faptul că se afla în mijlocul pensionarilor partidului, nu s-a putut abţine să-i facă o scurtă caracterizare lui Traian Băsescu. În viziunea liderului PSD, actualul şef al statului este „un produs politic expirat”, „un accident al istoriei postdecembriste” care trebuie să plece din funcţia de şef al statului deoarece este un "pericol" pentru România.

Liderul social-democrat le-a spus seniorilor partidului că nu se simte împăcat ca lider de partid pentru că „nu mi-am achitat datoria şi nu am încercat la modul serios să îndreptăm nedreptatea”. Afirmând că „Să trăiţi bine a ajuns o vorba de clacă”, preşedintele PSD a susţinut că Băsescu este "în continuare preşedintele doar al unui partid politic" şi acesta continuă să meargă doar la întâlnirile "propriului partid pentru că acolo nu-l înjură nimeni".

 

 

Back To Top