Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liberalii se „simt bine” în opoziţie, după cum recunoştea, la un moment dat, liderul filialei Prahova, Adrian Semcu, însă le place mai mult la putere. Iar pentru a-şi răscumpăra rezultatul de la alegerile parlamentare din toamnă, în timp ce partidele aflate la guvernare sunt preocupate de a-şi fura voturile unul altuia cu orice preţ, PNL adună, încet, dar sigur, susţinători. Şi cum obţinerea unui scor bun la alegerile pentru Parlamentul European reprezintă un pas important în vederea prezidenţialelor, liberalii nu pierd nicio ocazie pentru a le face campanie candidaţilor la Parlamentul European.

În Prahova, nu ducem lipsă de acţiuni electorale. Cel puţin nu din partea PNL, singurul partid pe listele căruia, pe un loc doi eligibil, se află un candidat din partea judeţului nostru: europarlamentarul Adina Vălean. Conştientă de faptul că oamenii s-au săturat de vorbe frumoase care de prea puţine ori ajung să se concretizeze, Vălean le-a vorbit, în discursuri scurte, electorilor, fie când a fost prezentă la inaugurarea sediului PNL de la Poenarii Burchii, la serbarea câmpenească de la Brazi ori la inaugurarea expoziţiei permanente a Conacului Bellu de la Urlaţi, despre importanţa prezenţei la vot pe data de 7 iunie, despre ceea ce a reuşit să facă în primii doi ani de mandat în PE şi despre planurile pe care le are pentru următorii ani în pe care îi va petrece la Bruxelles. 

Guvernanţii au luat-o pe un drum greşit

„Avem nevoie de o altfel de politică, una care să pună în centru comunitatea, iar partidele să facă din sediile lor un centru pentru cetăţeni”, a susţinut europarlamentarul liberal la inaugurarea sediului PNL de la Poenarii Burchii. Atrăgând atenţia asupra faptului că „e important să trimitem oameni competenţi la Bruxelles”, deputatul european i-a îndemnat pe cetăţeni să îi „cântărească” bine pe toţi candidaţii înainte de a pune ştampila de vot în dreptul unuia dintre ei pentru că „legile se fac, într-o mare proporţie, acolo”.

„Creşterea impozitelor şi a TVA-ului va duce la închiderea fabricilor şi micilor afaceri. Trebuie să le arătaţi guvernanţilor că au luat-o pe un drum greşit”, i-a sfătuit Vălean pe sutele de oameni prezenţi la acţiunile electorale. Încrezătoare că alegătorii a înţeles că „Europa este liberală”, Adina Vălean a promis că va reprezenta interesele României la Bruxeles şi în următorul mandat şi „voi face acolo o politică aplicată pe nevoile şi necesităţile dumneavoastră”. După îndeplinirea „misiunilor” pe care şi le-a asumat la euroalegerile din 2007, aceea de a reduce tarifele la roaming şi cea privind respectarea, prin legislaţie, a drepturilor românilor care muncesc în străinătate, europarlamentarul liberal a declarat că unul dintre obiectivele sale pentru următorii ani de mandat este scăderea tarifelor la energie.

Recunoscută de prahoveni

Cu toate că politica de la Bruxelles pare a fi una îndepărtată şi aproape inaccesibilă omului de rând din România, se pare că informaţiile de bază au ajuns şi la acesta. Astfel, am constatat că prahovenii sunt documentaţi în ceea ce priveşte activitatea celor pe care i-au trimis în Parlamentul European. Pentru ei, Adina Vălean este o persoană foarte uşor de recunoscut şi, de asemenea, apreciată deoarece „ea ne-a ajutat să vorbim mai ieftin cu rudele noastre din străinătate”, după cum ne-a mărturisit o localnică din Poenarii Burchii.

Back To Top