Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Candidaţii democrat-liberali la europarlamentare Traian Ungureanu şi Cristian Preda au vorbit, ieri, la Ploieşti, despre importanţa ca formaţiunea din care fac parte să câştige aceste alegeri. Ocupantul locului al treilea pe lista PD-L la Europarlamentare, Traian Ungureanu, consideră că „PD-L a deschis uşile pentru cei care vin din afara aparatului politic” fapt care face ca „fractura care despărţea viaţa publică de cea politică să poată fi reaprată”.

În viziunea fostului om de presă, în lupta pentru posturile de deputaţi europeni s-a înscris un singur partid (PD-L) care vine în faţa alegătorilor cu proiecte concrete, în timp ce PSD şi PNL „boicotează” acest scrutin. „Acest balast antieuropean este orchestrat de Mircea Geoană şi Crin Antonescu, cei care împiedică o apropiere a temelor europene pentru că ei au alegeri în noiembrie”, a declarat Ungureanu. Colegul său, Cristian Preda, susţine că „e important ca PD-L să câştige aceste alegeri pentru că ar fi o ruşine să fie câştigate de o listă condusă de Norica Nicolai sau Adrian Severin.

În plus, criticând acel „du-te-vino perpetuu al echipelor din Parlamentul European”, Preda a afirmat că este nevoie de „stabilizare politică făcută pentru următoarele mandate”. De asemenea, preşedintele PD-L Prahova, Roberta Anastase, a sublinita ideea că „avem o platformă în baza căreia candidăm, printre obiectivele noastra numărându-se corelarea cu agenda europeană şi intrarea României în spaţiul Schengen”.

Back To Top