Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul liberal Cristian Burlacu, cel mai activ parlamentar de Prahova, este hotărât să nu îi lase pe alegători să închidă ochii în faţa promisiunilor de mai bine din campania electorală şi să nu uite toate încălcările de promisiuni de până acum. Descriind România ca fiind „ţara în care aleşii promit, dar cei mai mulţi nu fac nimic”, Burlacu dă drept exemplu în acest sens cazul oraşului prahovean Breaza, cel care este condus, acum, de un primar democrat-liberal care, odată ce şi-a atins scopul, a „uitat” să transforme vorbele în realitate. „În perioada campaniei electorale pentru alegerile locale au fost făcute multe promisiuni, dar cea mai importantă, la care au rezonat mii de oameni a fost rezolvarea problemei privind alimentarea cu apă curentă a gospodăriilor din Breaza. 

Deşi lucrările au început în urmă cu ceva timp, aducţiunea de apă de la Paltinu fiind realizată până la Podul Vadului, autorităţile locale nu au continuat efortul de finalizare a lucrărilor”, se arată într-un comunicat de presă al deputatului de Valea Prahovei. Acesta nu este, însă, singurul proiect care a rămas în coadă de peşte, ci aceeaşi soartă a avut-o şi cel privind transformarea oraşului Breaza în staţiune balneo-climaterică de interes naţional. 

„Pentru aceasta am adresat solicitări de finanţare Ministerului Turismului, însă răspunsul primit a arătat că Primăria din Breaza nu a depus documentaţia necesară pentru realizarea acestor investiţii”, a declarat Burlacu, arătând că asfaltarea drumurilor şi amenajarea unui parc de agrement la standarde europene trebuie să reprezinte priorităţile edilului de la Breaza. De altfel, parlamentarul liberal i-a transmis şi un mesaj acestuia: „Dumnezeu îţi dă (în traducere ai norocul să fii ales primar), dar nu îţi bagă în traistă (adică trebuie să munceşti pentru a câştiga încrederea oamenilor şi pentru a-ţi respecta promisiunile).

Back To Top