Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Cristian Burlacu îl „dă în gât” pe Berceanu Deputatul liberal de Valea Prahovei, Cristian Burlacu, preocupat de faptul că lucrările la autostrada Comarnic-Braşov se vor derula în deja clasicul stil românesc, a făcut un calcul simplu şi a descoperit că, după spusele ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, acestea ar trebui să fie demarate... iarna. „Deşi ni se spune foarte clar că lucrările vor dura fix patru ani, ni se precizează că, efectiv, construcţia va începe peste şase luni, adică după închiderea financiară a proiectului.

Adică, la un calcul simplu în faţa calendarului, în luna noiembrie 2009. În condiţiile în care această perioadă este una de iarnă, iar relieful pe care se va lucra este unul de munte, ne întrebăm dacă nu este deja previzibil că lucrările vor începe printr-o... amânare”, se arată într-un comunicat de presă al parlamentarului PNL. Cu toate acestea, însă, Burlacu speră că previziunile sale nu se vor adeveri.

„Nu putem decât să ne gândim că această autostradă va fi prima lucrare care va contrazice mersul românesc al lucrurilor de până acum. Să sperăm că atribuirea lucrării - scumpă şi îndelung tergiversată până acum - unui consorţiu franco -elen va avea drept beneficiu respectarea termenelor, iar peste patru ani vom putea fi fericiţi să plătim taxa de autostradă atunci când vom circula pe ruta Comarnic - Braşov”, se mai specifică în documentul de presă.

Back To Top