Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Traian Băsescu, un om care „face foarte greu diferenţa între duşmani şi prieteni”, vrea ca PSD să fie câştigătorul alegerilor pentru PE, acesta fiind un troc făcut cu Geoană pentru prezidenţiale, a afirmat, ieri, primvicepreşedintele liberal Ludov Orban, adăugând că şefului statului „îi este groaznic de frică de Crin Antonescu”.

Prim-viceprepreşedintele liberalilor, Ludovic Orban, a explicat, ieri, că Traian Băsescu nu are niciun interes să „atace” alegerile prezidenţiale cu Guvernul Boc, motiv pentru care şeful statului a făcut „un troc” cu liderul PSD, Mircea Geoană. „După ce singura realizare a lui Traian Băsescu a fost să readucă PSD la putere, Băsescu contribuie din plin, pune umărul din greu ca PSD să fie câştigătorul alegerilor pentru PE. Se dezice de PD, a pus-o pe fie-sa să candideze, care pentru a intra în PE trebuie ca PD-L să-i dea voturi”, a declarat Orban, adăugând că „avem informaţii certe de la o serie de lideri locali ai PD-L că au primit dispoziţie să-i dea un număr de voturi pe fiecare secţie de votare. Care voturi nu se dau de la PSD, ci din ale PD”. Conform spuselor liderului liberal, acesta este „un act deliberat” pe care preşedintele ţării îl face din două motive: conştientizarea faptului că, dacă intră în prezidenţiale cu Guvernul Boc, nu are şanse să iasă învingător şi „frica” de Crin Antonescu. 

Băsescu fricosul

„Îi este groaznic de frică de Crin Antonescu. Toate sondajele arată că dacă intră în turul doi cu Geoană, îl bate de-l ascultă cu urechea, dar dacă se confruntă cu Crin Antonescu, Băsescu pierde. Din acest motiv cred că vrea să-i dea o primă lui Geoană ajutând PSD să câştige alegerile pentru PE. Băsescu, cu premeditare, îşi faultează propriul partid”, a afirmat Orban. 

Orban vrea şefia PNL

Prim-vicepreşedintele liberal, Ludovic Oraban, jinduieşte la scaunul de lider al PNL, însă spune că va candida la funcţia de şef al foamaţiunii doar dacă va avea sprijinul colegilor de partid. "După ce va ieşi preşedinte al României nu-mi ascund intenţia, dacă va exista un sprijin, de a candida la preşedinţia PNL, dar numai cu condiţia ca domnul Crin Antonescu să iasă preşedinte al ţării şi postul de preşedinte al partidului să rămână vacant”, a declarat Orban. De asemenea, acesta a afirmat că toate speculaţiile din ultima vreme conform cărora între el şi Crin Antonescu ar exista animozităţi sunt false. „Eu sunt prieten cu Crin de 20 de ani, nu de 2-3 ani, de conjunctură. Eu am făcut un pas înapoi şi l-am susţinut pe Crin Antonescu la funcţia de preşedinte al PNL. Mai mult, am susţinut ideea ca Antonescu să fie candidatul PNL la alegerile prezidenţiale”, a afirmat vice-liderul penelist.

Back To Top