Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Pregătirile pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie au intrat în linie dreaptă, iar în câteva zile, după o campanie electorală care a semănat, mai degrabă, cu una sub acoperire pentru prezidenţiale, românii îi vor alege pe cei 33 de deputaţi europeni care le vor reprezenta interesele la Strasburg.

Sfârşitul acestei săptămâni aduce scrutinul pentru alegerile europarlamentare. Astfel, duminică, românii vor hotărî care dintre aspiranţii celor şapte formaţiuni politice - PNL, UDMR, PD-L, PSD+PC, PNŢCD, PFC şi PRM - şi cei doi candidaţi independenţi înscrişi în această cursă, fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, respectiv fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale Antidrog, Pavel Abraham, vor ajunge în Parlamentul European. Spre deosebire de alegerile din noiembrie când dreptul de a vota a putut fi exercitat doar în localitatea de reşedinţă, acum, în urma unei Ordonanţe de Urgenţă, românii vor putea vota în orice secţie din ţară atâta vreme cât au asupra lor buletinul sau cartea de identitate. 

Europarlamentare pentru prezidențiale

În ceea ce priveşte campania electorală care se va încheia pe 6 iunie, la ora 07.00, aceasta a fost folosită de PSD şi PNL pentru a-şi promova, în mod mascat, candidaţii pentru prezidenţialele din toamnă, aceştia fiind, de altfel, un fel de locomotivă pentru alegerile de duminică. Astfel, liderul social-democrat, Mircea Geoană, şi cel liberal, Crin Antonescu, şi-au anunţat, oficial, candidatura la postul de la Cotroceni şi au profitat din plin de euroalegeri pentru a-şi construi imaginea în vederea prezidenţialelor, iar Traian Băsescu, deşi nu a făcut un anunţ oficial în acest sens, a lăsat să se înţeleagă faptul că are în plan câştigarea unui nou mandat de preşedinte.

Menţionăm că votul din 7 iunie va fi unul pe listă naţională, fiecare partid având un clasament al celor care aspiră să ajungă în PE, iar pragul electoral este de 5%. Primele 3 locuri pe lista PD-L sunt ocupate de Theodor Stolojan, prim-vicepreşedinte al partidului, Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, şi Cristian Preda, consilier al preşedintelui Băsescu, lista social-democraţilor este deschisă de Adrian Severin, urmat de Rovana Plumb şi Ioan Mircea Paşcu, iar cea a liberalilor este condusă de femei - Norica Nicolai, Adina Vălean şi Renate Weber. De altfel, PNL este singurul partid pe lista căruia candidează, pe un loc doi eligibil, o prahoveancă, Adina Vălean, care a fost europarlamentar şi în mandatul trecut. Primele trei locuri pe lista UDMR au revenit lui Laszlo Tokes, Iuliu Winkler şi Sogor Csaba, în timp ce, Corneliu Vadim Tudor, cap de listă la PRM, a dat mâna cu George Becali şi i-a oferit acestuia poziţia secundă.

Back To Top