Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liderul PNŢ-CD, Petre Marian Miluţ, cap de listă a formaţiunii pentru alegerile europarlamentare, speră ca „antenele” electoratului să funcţioneze destul de bine, aşa încât să recepteze mesajul formaţiunii sale, iar, în final, partidul pe care îl conduce să obţină 30% din voturi pe 7 iunie. Liderul PNŢCD consideră candidatura sa şi a colegilor săi de partid ca fiind o alternativă la imoralitatea şi neputiinţa vizionară a actualei clase politice.

"Nu vom pune afişe pe cer, pe apă, pe vânt, aşa cum fac alţi candidaţi, pe bani publici, în dispreţul cetăţeanului", a declarat Miluţ, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti. Liderul PNŢCD consideră că electoratul ţintă pe care mizează la aceste alegeri e reprezentat de oamenii nemulţumiţi. Convins fiind că „anul acesta, la alegerile europarlamentare, se va crea o breşă astfel încât şi ţărănişţii să primească voturile necesare pentru a avea reprezentare în Parlamentul European”, liderul PNŢ-CD a criticat celelalte partide pentru faptul că „promovează personaje precum Traian Băsescu, Crin Antonescu şi Mircea Geoană, în loc să promoveze candidaţii reali pentru Parlamentul European”. 

Incoerenţa financiară dezastruoasă a actualei guvernări îndepărtează investitorii

Miluţ a afirmat că „incoerenţa financiară din România îndepărtează investitorii”, şi a criticat lipsa unor politici privind tineretul de la sate. Înainte de a face apel către electorat să iasă la vot pe 7 iunie, liderul ţărănist a anunţat că, dacă va fi deputat european, nu îşi va încasa indemnizaţia, ci o va dona pentru sprijinirea tinerilor. Pe lista PNŢ-CD pentru PE, se află şi doi prahoveni, Leon Dumitru, preşedintele filialei Prahova, pe locul 22, şi Costin Pârvulescu, liderul organizaţiei din Băicoi, pe locul 24.

Back To Top