Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Într-o scrisoare deschisă adresată primarului Municipiului Ploieşti şi membrilor Consiliului Local Ploieşti, doctorul Bogdan Nica atrage atenţia aleşilor locali asupra unei realităţi grave cu care foarte mulţi ploieşteni au de-a face: creşterea violenţei în şcoli şi starea de nesiguranţă ce planează atât asupra copiilor cât şi asupra cadrelor didactice care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de învăţământ.

Doctorul Bogdan Nica, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, trage un semnal de alarmă privitor la gradul crescut de insecuritate din şcolile ploieştene„Foarte mulţi părinţi si profesori mi-au adus la cunoştinţă fapte incredibile care se petrec frecvent în şcolile din Ploieşti, ca urmare a neasigurării pazei: copiii sunt brutalizaţi de către găşti, în fiecare zi au loc incidente violente în şcoli sau în curţile lor, furturile, fumatul şi chiulul de la ore sunt pe punctul de a deveni fenomen de masă. Toate acestea ca urmare a tergiversării deciziei privind atribuirea contractelor de paza.

Nica subliniază faptul că presa semnalează zilnic cazuri din ce în ce mai grave legate de siguranţa în şcoli, acesta amintind de incidentul petrecut la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 19, când un elev a încercat să fure poarta acestei unităţi de învăţământ chiar în timp ce în şcoală se desfăşurau activităţi didactice

„Această stare de fapt, incredibilă şi intolerabilă, necesită o acţiune imediată din partea autorităţilor locale pentru rezolvarea problemei asigurării pazei şi a siguranţei în şcoli. În calitatea mea de părinte şi cetăţean, mă simt obligat să iau atitudine şi, în consecinţă, să vă transmit în această formă îngrijorarea crescândă, nemulţumirea şi revolta părinţilor, profesorilor şi elevilor din Ploieşti. De aceea vă atrag atenţia că nu mai este timp de pierdut. Domnule primar, doamnelor şi domnilor consilieri locali, din respect pentru părinţii şi copiii din Ploieşti, vă cer să lăsaţi deoparte disputele politice şi să acţionaţi în regim de urgenţă pentru rezolvarea acestei probleme”.


Bogdan Nica, autorul scrisorii deschise către autorităţile administraţiei locale, este cel care a condus Autoritatea de Sănătate Publică Prahova acum trei ani, după care a fost avansat, ocupând, în cadrul Ministerului Sănătăţii, funcţia de secretar de stat. Doctorul Bogdan Nica şi-a anunţat, de curând, candidatura pentru Senatul României, urmând să concureze împotriva lui Daniel Savu (PSD) şi a lui Gabriel Sandu (PDL) în Colegiul 5 Ploieşti.

Back To Top