Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Remember

Timp de mai multe săptămâni, iubitorii de artă se pot întâlni din nou cu Gheorghiţă Ghinea - Uriaşu. Nu fizic, pentru că Dumnezeu l-a vrut la dreapta Sa, ci prin câteva lucrări care au fost expuse la Muzeul Judeţean de Artă cu prilejul comemorării unui an de la moartea caricaturistului-grafician.

Născut în 1956 la Bertea, Gheorghiţă Ghinea a intrat în lumea culorilor ajutat de profesorii Vasile Chinschi şi Roland Lefranc. A cules, în timpul vieţii, peste 150 de premii, recunoaştere a valorii operei sale. A fost distins la expoziţii de gen din România, Franţa, Coreea de Sud, India, China, Brazilia şi Slovacia, punându-şi semnătura pe nenumărate ilustraţii de revistă şi de carte, coperte de carte, caricaturi, desene umoristice, lucrări de grafică de şevalet, picturi pe pânză etc. La vernisajul primei expoziţii postume a Uriaşului au fost prezenţi, alături de familie, mai mulţi prieteni şi admiratori ai operei artistului.

Back To Top