Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Elizabeth
Categorie: Remember
  • Pe 9 iulie 1947, Prințesa Elizabeth și Philip Mountbatten și-au anunțat logodna.
  • Cuplul s-a căsătorit în același an, pe 20 noiembrie.

Elizabeth s-a născut în Mayfair, Londra, fiind primul copil al ducelui și ducesei de York (mai târziu regele George al VI-lea și regina Elisabeta). Tatăl ei a urcat pe tron la abdicarea fratelui său, regele Eduard al VIII-lea, în 1936, moment din care ea a devenit moștenitoarea prezumtivă. Elizabeth a avut parte de o educație privată, acasă, și a început să își asume sarcini publice în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, servind în Serviciul Teritorial Auxiliar.

Philip Mountbatten s-a născut în Grecia, țară din care familia sa a fost exilată din țară când era copil. După ce a fost educat în Franța, Germania și Regatul Unit, în 1939, la vârsta de 18 ani, Filip a intrat în Marina Regală britanică. Din iulie 1939, a început să corespondeze cu prințesa Elizabeth, care avea 13 ani, și pe care o întâlnise pentru prima dată în 1934. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a slujit cu distincție în Mediterana și Pacific.

Logodnă, Nuntă, Încoronare

Atunci când Elizabeth a împlinit 21 de ani, s-a logodit cu Philip. După câteva luni, a avut loc și nunta, în noiembrie 1947. Au avut patru copii: Charles, Prinț de Wales, Anne, Prințesă Regală, Andrew, duce de York și Edward, Conte de Wessex. Cei doi au fost căsătoriți timp de 73 de ani, până la moartea Prințului Philip, la 9 aprilie 2021.

În februarie 1952, Elizabeth a devenit șef al Commonwealth și regină țărilor care fac parte din Commonwealth.

Citește și Scrisoare transmisă de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroane Române, către Regina Elisabeta a II-a, cu prilejul celebrării Jubileului de Platină

Back To Top