Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Reportaj

De treci „codrii” de camioane. Cum treci frontiera Republicii Franceze şi laşi în urmă Perthus, vei observa un trafic intens de camioane. Pe aici trec între 8.000 şi 10.000 camioane zilnic. „Codri” de camioane, spun localnicii. Imediat ce pătrunzi în Regatul Spaniei, constaţi un fenomen care se distinge în peisajul social. În Junquera, localitate spaniolă de la frontieră, zeci de mii de francezi vin să-şi cumpere benzină, alimente, ţigări, haine. Diferenţele de preţuri sunt considerabile. În desişul nebuniei de autoturisme şi camioane vei întâlni o clădire care noaptea se îmbracă de gală şi îşi pune „cercei” incitanţi de neon. Lady's Dallas s-a transformat în cel mai mare „prostibul” (lupanar) din regat. În fiecare minut îi păşesc pragul cel puţin patru (4) noi clienţi. Uneori chiar stau la coadă, pentru că în parkingul clubului sunt peste 3.000 maşini. 

Sex „alegal”

Majoritatea clienţilor o compun tot francezii: 70%. Şi asta pentru că în Franţa sexul plătit este interzis, pe când în Spania este alegal, adică între legi. Tot ce nu e pedepsit şi consimţit de către Parlament este alegal. Dintre cele 250 de "fete” deocheate care lucrează în bordel, 200 sunt românce. Ia personalul de curăţenie, compus din 15 persoane, şi vei vedea că tot româncele îl compun, în mare procentaj. Numărul prostituatelor în Spania duplică numărul celor 350.000 medici. Prostituţia în Regat ar genera, dacă ar fi impozitată, peste 18.miliarde euro. Spaniolii îşi cheltuiesc pe plăceri sexuale 40 % din cât investeşte statul în Educaţie.

În zonă, pe o rază de 15 kilometri, s-au ridicat multe alte puti-cluburi, după cum le alintă spaniolii (curvocluburi in traducere), care rezolvă rapid cazurile de stres ale bărbaţilor.  „Sunt doamne care pot câştiga şi 20.000 euro pe lună” - îmi şopteşte una dintre campioane, Diana, o româncă din Galaţi. „Viaţa aici e ca un angrenaj. Lucrăm ca intr-o fabrică. La ora 17 ne trezim, dejunăm ceva, un pic de tortilla (omletă cu cartofi), un pic de jambon şi roşii pe pâine prăjită. Apoi intrăm în „fabrică”. Zic în fabrică pentru că soţul meu ştie că în fabrică lucrez. Pe la 18,45, apar primii bărbaţi. Parcă ar fi nişte melci Nu doar pentru că sunt cu bale la gură de poftă, ci şi pentru că unii sunt invalizi, vin cu cârje sau scaune cu rotile. Vă spun un secret: dacă eşti super sexy, ai posibilităţi mai mici de a câştiga bani. Bărbaţii nu au curaj să ia o felie din noi de frică că nu o merită sau pentru că si tariful e altul. Iar dacă eşti dezbrăcată, iarăşi pierzi, pentru că el, bărbatul, vrea să te dezbrace cu ochii înainte de a face-o în pat”. 

... iar ca bonus o femeie

Diana are multe de spus. „La bar suntem invitate la o băutură pe care clientul trebuie să o plătească. O sticluţă "benjamin” 33 ml de champegnoise (şampanie) costă aici de la 30 euro în sus. Dacă clientul te vrea la el acasă, la hotel sau în camion, este nevoit să plătească la barman 300 euro pe aceeaşi sticluţă. Practic, noi suntem bonusul de la băutură. Dacă vrei să-ţi urci clientul în camera ta, pentru că, de fapt, noi nu stăm intr-un bordel ci intr-un hotel care are camerele mereu pline şi ne costă de la 70 euro pe noapte, el trebuie să-şi plătească un kit de 5-10 euro pentru prezervative şi un cearceaf de hârtie. Eu urc in braţe cu alt kit în care am de toate, chiar şi cătuşe, chiloţi comestibili cu care pot rezolva fantezii ciudate sau teribile. Unele camere (60 la număr) sunt dotate cu jacuzzi, cu lumini excitante, paturi rotunde şi muzică în surdină. Unele dintre noi cer la recepţie să ne pună muzică de manele, ca să fim mai inspirate.

Clientul trebuie să se supună şi să se lase să fie spălat şi „imparfumat” de către noi. Nu putem să refuzam ceea ce clientul ne cere: oral, anal, deja sunt lucruri banale. Unii şoferi de camion doresc să fie legaţi de gât cu lanţuri şi scoşi la plimbare precum căţeluşii. Alţii vor să fie loviţi cu un băţ, umiliţi... În fine... Trebuie să fim foarte rapide, pentru că dacă nu... pierdem un alt client. Ca pe bandă rulantă lucrăm, până în zori. Pe la ora 07, încheiem lucrul şi mergem la somn”.

Back To Top