Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Reportaj

Cetăţenii din România se află printre cei care vor primi, în următoarele câteva luni, dreptul să călătorească pe teritoriul SUA fără viză, informează ziarul Financial Times. Anunţul a fost făcut de secretarul american pe probleme de securitate internă, Michael Chertoff, care a pornit în urmă cu două săptămâni într-o vizită surpriză prin ţările recent acceptate în programul Viza Waiver.

Bulgaria, Cipru, Grecia, Malta, Polonia se numară şi ele printre ţările care vor fi acceptate.

Ţările ale căror cetăţeni au primit de curând dreptul de a călători fără vize în SUA sunt: Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Slovacia şi Coreea de Sud. Viza Waiver este un program care permite cetăţenilor acestor ţări să călătorească în America fără a mai avea nevoie de viză. Durata şederii este de maxim trei luni şi se aplică doar celor care vin în scopuri turistice şi de afaceri, pentru restul categoriilor fiind în continuare nevoie de viză.

La începutul acestei luni, şeful departamentului pe probleme de securitate internă a SUA Michael Chertoff, a semnat cu Adrian Vierita, ambasadorul român la Washington,, tratatul privind călătoriile internaţionale şi programul de eliminare a vizelor. Partea americană a afirmat că Romania s-a angajat la implementarea măsurilor de securitate cerute, că cele două parţi împărtăşesc aceleaşi valori ale libertăţii, iar România a făcut paşi decisivi în această direcţie, construind o relaţie foarte bună cu America în vederea eliminării vizelor.
Tratatul prevede colaborarea reciprocă privind călătoriile internaţionale, îmbunătăţirea schimbului de informaţii privind posibili terorişti, pierderea sau furtul de paşapoarte, introducerea de poliţişti civili pe zboruri (aşa numiţii air marshal).

Back To Top