Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Reportaj

Frig, ploaie măruntă şi o vreme capricioasă. Au fost şi momente în care zăpada a reuşit să-şi facă simţită prezenţa. Cam asta a fost atmosfera zilelor de festival. Gazdele, autorităţile locale sinăiene, au dovedit că au capacitatea să organizeze un megafestival. Nici un oraş prahovean nu poate să concureze, deocamdată, cu o asemenea dezvoltare de forţe aşa cum au făcut edilii sinăieini. Cea de-a 15-a ediţie a Festivalului "Sinaia Forever” a debutat vineri seară cu tradiţionala paradă a costumelor, urmată de trei concerte în Parcul Ghica: Benone Sinulescu, Andreea Bănică şi trupa Iris.

Refugiu pentru Alina Sorescu şi Andreea Bănică 

Cu toate că vremea a fost capricioasă, publicul a venit în număr mare la o "porţie” zdravănă de mu­zi­că şi distracţie. Printre spectatori s-au numărat şi soţii Băsescu, aflaţi în trecere prin Sinaia spre o altă ma­nifestare "Răvăşitul oilor”. Aşa cum îi stă bine unui "preşedinte-jucător”, Traian Băsescu a avut ocazia să mai facă, iarăşi, o "baie de mulţime”. Din păcate pentru prima doamnă, dar mai ales pentru soţul său, "baia de mulţime” a fost de data aceasta un "duş rece” din pricina ploii. 


Un incident neplăcut a fost oferit de SPP-iştii care răspund de integritatea "number one-ului” nostru naţional. Un admirator turmentat, din prea mult entuziasm şi mai ales a câtorva pahare în plus, s-a repezit să-l ia în braţe pe preşedinte, dar a fost oprit prompt, şi la timp, de Serviciul de Pază şi Protecţie. Cu toate că "entuziastul” nu a avut parte de Îm­brăţişarea prezidenţială, tentativa sa l-a "costat” ceva. "Doar” 100 de lei, plătiţi ca amendă. Băsescu a declarat că a venit să-i vadă pe Andreea Bănică şi pe Iris. 

Din cauza vremii, cântăreaţa blondă s-a încălzit înainte de show în holul hotelului, situat în spatele scenei. Locul respectiv a devenit astfel un back-stage destul de convenabil şi pentru Alina Sorescu, aleasă să prezinte anul acesta Festivalul "Sinaia Forever”, aceasta având de îndurat vremea destul de rea pe întreaga desfăşurare a festivalului. 

Prea mult nu "dă bine”?! 

Din dorinţa de a face un festival cât mai complet, organizatorii au pus la dispoziţia publicului mai multe scene. Poate că şi "gusturile” noastre sunt dis­cutabile, deoarece prea vrem să "partici­păm” la toate dintr-o dată! Şi pop-dance, dar şi rock sau folk - motiv pentru care am avut neşansa de a fi martorul unui adevărat amestec eterogen de stiluri muzicale. 

Din această cauză, în ziua de sâmbătă, Anna Lesko a fost programată să cânte în deschiderea lui Mărgineanu şi a celor de la Cargo. Una peste alta, organizatorii au reuşit să dovedească un potenţial uriaş de organizare, făcând ca totul să meargă aproape perfect. 

Arşi de grătare!

Micii, fripturile şi frigăruile au sfârâit din plin, vinul şi mustul au curs din belşug pe Bulevardul Carol I, locul unde, de altminteri, avea să se defăşoare parada de deschidere. Preţurile au fost "speciale”, ceva care te cam ustura la buzunar, dar, potrivit "obiceiului” pământului, "comersanţii” aveau de unde alege, la puzderia de turişti, sinăieni sau de aiurea care s-au perindat pe bulevard în timpul celor trei zile de Festival! 

Clientul nu avea de ales decât... la ce coadă sau tarabă să se aşeze! Cât îl costa "cinzeaca” de ceai, de vin fiert, de bere... ce mai contează la un astfel de eveniment?! Păcat că din dorinţa lor de a câştiga cât mai rapid (şi mai mult) "comersanţii” au făcut... zile fripte clienţilor cu punga mai subţirică. 

Un edil cu baterii long-life 

În ciuda aparenţelor, de tip firav şi cam firav, edilul şef al sinăienilor a fost prezent tot timpul alături de concetăţenii săi şi de turişti. Primarul Vlad Oprea a declarat ziariştilor: "Vă invit să petreceţi aceste zile frumoase de toamnă la Sinaia, oraş care are privilegiul de a fi aşezat într-un cadru natural deosebit, străjuit de Munţii Bucegi. 

Acum 15 ani, festivalul începea timid, acum iată că a luat-o pe o pantă ascendentă. Anul trecut am avut 40.000 de turişti. Sper ca şi anul acesta să fie la fel. Muntele înseamnă pentru Sinaia tradiţie, regalitate, mod de viaţă şi cărări ştiute doar de ciute”.

Back To Top