Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul botosaniPetrolul s-a impus şi la Botoşani, lupii trecându-şi în cont cea de-a doua victorie consecutivă.
Elevii lui Cosmin Contra au controlat prima repriză, au pierdut ritmul şi au fost egalaţi în cea de-a doua, însă, pe final, şi-au luat punctele şi au egalat Steaua în clasament. Gruparea din Ghencea are însă trei meciuri mai puţin.

 

Ca ritm, meciul de la Botoşani a semănat oarecum cu cel câştigat de Petrolul cu Săgeata Năvodari. Adică, galben-albaştrii au fost cei care au controlat autoritar prima repriză, apoi, după pauză au avut o ocazie mare de gol, după care au lăsat-o mai moale.
Aici se încheie comparaţia. Pentru că între FC Botoşani şi Săgeata Năvodari este o distanţă uriaşă, chiar dacă ambele au venit în Liga I la începutul acestui sezon.
Ocaziile moldovenilor şi, mai ales, golul marcat de Hadnagy n-au fost deloc rodul întâmplării.
Exact când lupii stăteau relaxaţi la umbra reuşitei lui Teixeira (iarăşi cel mai bun jucător de pe teren), Atilla Hadnagy a fructificat o fază fixă prelucrată intens la antrenamente de Botoşani.
A fost un corner executat de Croitoru, la semi-înălţime, în suprafaţa careului mare, Hadnagy a fugit din marcajul lui Hoban, un alt jucător al Botoşaniului l-a blocat pe Camara, iar „ungurul" - fost golgeter al Petrolului în liga secundă – a înscris cu o execuţie de zile mari.

 

A venit rândul Botoşaniului să ajungă la saturaţie. Antrenorul Cristi Popovici a încercat să îngheţe jocul, însă moldovenii s-au dus pe copcă. Tehnicianul Petrolului, Cosmin Contra, a stat în tribune (alături de acţionarul majoritar Daniel Capră şi directorul Andi Crângu) şi a mutat inspirat.
L-a introdus pe Dore, în locul lui De Lucas, iar atacantul a marcat superb, cu capul, dintr-o lovitură de colţ executată foarte bine de Walter Fernandez.

Controverse

La 1-0 pentru Petrolul, Camara a căzut în careu, după un contact cu portarul Curileac. Arbitrul Istvan Kovacs i-a acordat petrolistului un cartonaş galben pentru simulare.
La finalul jocului, fără a face prea mult caz de această fază, petroliştii au fost de părere că se impunea lovitură de la 11 metri.

La Mulţi Ani, Laurenţiu Roşu!

Odată cu meciul cu FC Botoşani, Laurenţiu Roşu şi-a încheiat, măcar temporar, „mandatul" de coordonator al echipei din spaţiul tehnic. Antrenorul principal Cosmin Contra şi-a ispăşit cele două etape de suspendare şi va reveni pe bancă.
Roşu a trăit la intensitate maximă partida de la Botoşani şi are toate motivele să fie fericit după ce jucătorii i-au oferit victoria drept cadou de ziua de naştere.

Petrolul va juca următorul meci joi, de la ora 20.30, în Cupa României, cu Rapid Bucureşti, pe stadionul din Giuleşti.

FC Botoşani – Petrolul Ploieşti 1-2 (0-1)

Marcatori: Hadnagy (69)/Teixeira (15), Dore (85).

FC Botoşani: Curileac – Patache, Poverlovici, Dinu, Acsinte – Fulop, Croitoru, Vaşvari (cpt), Ghinga (57 Codoban) – Hadnagy (83 Tincu), Cârjan (77 I. Matei). Antrenor: Cristian Popovici.

FC Petrolul: Pecanha – Alcenat, Hoban, Geraldo (cpt), Guilherme – Romario, De Lucas (73 Dore) – Priso (58 Fernandez), Boudjemaa (67 Morar), Teixeira – Camara. Antrenor: Cosmin Contra.

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Vasile Marinescu (Bucureşti), Radu Iulian (Bucureşti).
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti, FRF), Marian Albu (Bucureşti, LPF).

Jucătorul meciului: Filipe TEIXEIRA

Back To Top