Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

Sezonul competiţional s-a încheiat, dar antrenorii secţiei Conpet- Petrolul, Constantin Ciocan şi Cornel Popa, se gândesc deja la viitor. Sigur, secţia ploieşteană a încheiat sezonul cu fruntea sus, dar rezultatele sunt departe de cele obţinute în anii precedenţi. Asta pentru că ciclişti valoroşi ai secţiei, multipli campioni naţionali, au ales să evolueze pentru alte grupări. Cea mai grea pierdere suferită de secţie se numeşte Alexandru Ciocan, ciclist care a ales să evolueze pentru Dinamo Bucureşti. Ceilalţi doi seniori care se află de obicei în primplanul ciclismului românesc, Marian Frunzeanu şi Tamas Csicsaki, au şi ei gânduri de „ducă”. Ar pleca tot la Dinamo, iar în ceea ce-l priveşte pe Csicsaki, acesta este nevoit să s eîntoarcă la Miercurea Ciuc, de unde a venit la Conpet- Petrolul.

 

Selecţie permanentă


Cornel Popa ne explică: „Am primit azi (miercuri, 29 octombrie) un fax din partea clubului din Miercurea Ciuc prin care sportivul este solicitat să se întoarcă acasă. Se pare că vom fi nevoiţi să ne conformăm, deoarece, după toate probabilităţile, de la 1 ianuarie, nu va mai fi posibilă dubla legitimare pentru sportivi. Nu este foarte sigur că se va întâmpla asta, dar se pare că aşa vor sta lucrurile, iar dubla legitimare va cădea. Asta e, mergem înainte. Noi vom începe în curând pregătirea de iarnă. Mergem pe ideea de a forma o nouă echipă. În acest scop, vom realiza o selecţie permanentă la club. Selecţia se adresează grupelor de vârstă „copii” şi „juniori mici”, născuţi între 1993-1995. În plus, cei doritori să deprindă tainele ciclismului trebuie să fie din Ploieşti”.

Back To Top