Categorie: Sport
  • Ministerul Educaţiei a organizat, marți, o festivitate de premiere a sportivilor care au reprezentat România la cea de-a XIX-a ediţie a Gimnaziadei de Vară, desfăşurată în perioada 14 - 22 mai în Normandia, în Franţa.
  • CSM Ploieşti a avut 11 reprezentanţi în delegaţia României de la Gimnaziadă, dintre care opt sportivi şi trei antrenori, aceştia reuşind să contribuie la bilanţul ţării noastre cu o medalie de argint, una de bronz la judo, un loc 6 la cerc – gimnastică ritmică şi un loc 6 în competiţia feminină de baschet 3×3.

Festivitatea de premiere a sportivilor care au reprezentat România la cea de-a XIX-a ediţie a Gimnaziadei de Vară, desfăşurată în perioada 14 - 22 mai în Normandia, în Franţa, a avut loc în aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, din Bucureşti.

Sportivii şi antrenorii care au făcut parte din delegaţia „tricoloră” și care au ocupat locurilor 1 - 6 au primit diplome de excelenţă, iar ceilalţi, diplome de participare.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a avut 11 reprezentanţi în delegaţia României de la Gimnaziadă, dintre care opt sportivi şi trei antrenori, aceştia reuşind să contribuie la bilanţul ţării noastre cu o medalie de argint (Rareş Arsenie la „+90 kg”) şi una de bronz (Vanessa Tolea la „57 kg”) la judo, un loc 6 la cerc (Sabina Enache) – gimnastică ritmică şi un loc 6 în competiţia feminină de baschet 3×3, din echipă făcând parte Daria Iordăchescu, Karina Munteanu şi Daria Tănase. Echipele de baschet au fost antrenate de Loredana Munteanu şi Robert Munteanu, iar Sabina Enache a fost însoţită în Franţa de Liliana Băescu, antrenor coordonator al secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti.

La festivitate nu au putut fi prezenţi cei doi sportivi ai clubului care au urcat pe podium la Gimnaziadă, Rareş Arsenie şi Vanessa Tolea, care sunt în pregătire cu loturile naţionale de cadeţi şi juniori, la Cluj-Napoca, respectiv Piteşti, în perspectiva Campionatelor Europene de Judo pentru Cadeţi, ce vor avea loc la sfârşitul acestei luni.

Back To Top