Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

david popovici
Categorie: Sport

 

• David Popovici s-a retras din finala probei de 400 metri liber de la Campionatul European de la Roma.
• Antrenorul a justificat această decizie prin programul foarte încărcat din perioada următoare, oboseală, dar și dorința acestuia de a se pregăti temeinic pentru Campionatul Mondial de Juniori de la Lima (Peru).
• Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a anunțat oficial că nu va organiza o conferință de presă la sosirea lui David Popovici de la Roma, dar sportivul va răspunde într-un interviu video vineri, întrebărilor adresate de jurnaliști.


Federația Română de Natație a făcut anunțul astăzi, pe pagina sa oficială de Facebook.
„David Popovici nu va înota în finala de la 400m liber! Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de natație seniori de la Roma. Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare pe care l-ar fi avut în finală și dorința de a pregăti cât mai bine participarea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiție foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii. Obiectivul a fost să ne verificăm la un Campionat European de seniori în proba de 400 de metri liber, o probă importantă în primul rând pentru pregătirea celorlalte două, unde rezultatele au fost cu adevărat strălucitoare, dar care a venit și cu oboseală. Pentru noi e la fel de importantă și competiția din Peru, unde ne dorim rezultate bune”, a declarat antrenorul Adrian Rădulescu.
„David Popovici vă mulțumește pentru sprijinul necondiționat de care a avut parte pe toată durata competiției de la Roma și vă așteaptă mesajele de încurajare și la următoarele întreceri”, se mai arată în mesajul postat pe pagina FRN.

CITEȘTE ȘI: David Popovici, campion european și la 200 de metri liber. A stabilit un nou record mondial al juniorilor

David Popovici se calificase cu al patrulea timp, 3:47.99, în finala de 400 de metri a Campionatului European de la Roma. Popovici a obținut al patrulea timp.

Luni, 15 august, David Popovici a câștigat proba de 200 m liber la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma cu timpul de 1:42.97, al treilea cel mai bun timp din istorie la această probă după ce, cu două zile înainte, sportivul a depășit, în proba de 100 m liber, cu 46:86, un nou record mondial la juniori.

Fără conferință de presă

Tot astăzi, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a anunțat oficial că nu va organiza o conferință de presă la sosirea lui David Popovici de la Campionatul European de natație seniori de la Roma, acolo unde sportivul român a cucerit două medalii de aur în probele de 100 m liber (cu record mondial de seniori) și 200 m liber.

„Totuși, pentru că știe că relația cu mass-media este una foarte importantă, înainte de a pleca spre Lima, la Campionatul Mondial de juniori, David Popovici va răspunde vineri, 19 august, într-un interviu video, întrebărilor presei din România.
Interviul va fi realizat de către echipa de comunicarea a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, iar mass-media este rugată să transmită toate întrebările pentru David pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până vineri, 19 august, ora 12.00”, se mai arată în anunțul Federației.

CITEȘTE ȘI: David Popovici, un NOU RECORD MONDIAL la proba de 100 de metri liber. Performanță istorică pentru înotul românesc

Back To Top